Lite mer bilder...

Har förresten varit och tittat på den minsta lille misen jag någonsin sett

     
6 dagar gammal, får plats i handen och har dessutom de största tassarna jag har sett på en sån liten =)

Slänger in en bild på en nybadad, nöjd liten fröken...



...och en på hennes storebror som somnade i en väldigt lustig ställning ♥



Jogging i regnet

     

Nyss hemkommen efter en liten joggingtur och såhär ser man ut då. Och det är inte att jag svettas något kopiöst mycket utan jag lyckades pricka in värsta åskvädret!! Trodde jag skulle hinna hem innan regnet kom, men jag var bara halvvägs. 
Vilken härlig känsla att springa i regnet!!
Jag försökte springa i varenda vattenpöl jag hittade =)


För övrigt så ska jag på dejt imorgon...

BodyAttack!!

Äntligen har jag nu varit med på BodyAttacken och shit (!), va jobbigt det var! Men grymt roligt! Helt klart något jag ska gå på fler gånger!
Önskar man alltid kände sig sådär bra, fast, snygg och musklig (?) som man gör efter ett träningspass (bortsett från att man är genomblöt och luktar svett =) )

Jag kommer sova gott inatt!

Inspiration

 Det är helt sjukt hur blödig jag har blivit de senaste åren. Tårarna kommer för nästan ingenting. Har just suttit och gråtit hur mycket som helst till kvällens avsnitt av Grey´s Anatomy.

Jag ska hitta mig en stor mysig gungstol och ha i mitt vardagsrum. Och ett sybord så att min symaskin kan stå framme. Och så ska sovrummet målas om från det gula till mer gräddvitt. Det kommer passa mycket bättre till min matta som jag fick av mormor, morfar och mamma i födelsedagspresent.
Jag måste börja gå på fler loppisar. Vill hitta gamla fina möbler.



...att ge upp är inget alternativ

Långa dagar

De senaste dagarna har varit några av de längsta i mitt liv känns det som. Men jag har försökt hålla mig så sysselsatt som möjligt för att slippa vara själv och tänka.
Igår var jag upp redan vid sju-tiden och tvättade. Det blev en snabb tur hem till Jenny och Maja sen vidare till Center Syd. Köpte mig en ny tröja, nya mysbyxor och en träningströja, lite nya klistermärken och pennor till mina fotoalbum. Var hemma redan vid halv två igen och kände lite smått panik över vad jag skulle göra hela eftermiddagen/kvällen. Som vanligt när jag känner så tog jag bilen och körde ner till Malmö. Malin ringde så det blev en kväll i Bunkeflostrand, med en massa mys med både Alvin och Signe. En snabb tur till Stoff o Stil resulterade i tyg och mönster till ett par haremsbyxor. Så nu ska här sys! =) Måste nog bara vänta tills mamma kommer hem för jag lär behöva lite hjälp av henne. Har aldrig sytt kläder innan.
Sov hemma hos pappa inatt. Imorse satt jag bara i solen nån timme, åt frukost och slappade. Anna och Anton hämtade Alle och körde till Nova Lund. Jag körde och tränade och sen hem. Sen kom Anna, Anton och Alle till mig och vi bakade kladdkakemuffins och chokladbollar och kollade på film.
Det tog ca 15 minuter efter att de hade åkt som jag kände mig sådär ensam igen. Hatar den där känslan! Men jag började spela spel på datorn och hade Scrubs på på tv:n så det blev "bra" igen. Sitter forfarande med datorn i knät och tv:n igång.
Tycker nästan det ska bli skönt att börja jobba imorgon igen. Så man får lite sysselsättning.

Nu tillbaka till Room Service med Timbuktu!

Vad är meningen?

Jag grät mig själv till sömns igår
och allt på grund av ett sms där du bad om ursäkt
Hur hjälper det mig att du agerade dumt och omoget?
Helst av allt hade jag velat att du skrivit att allt bara var ett stort missförstånd och att du gärna träffat mig igen

Börjar snart verkligen tro på att de bästa killarna redan är upptagna
och att där inte finns nån kvar till mig
Igårkväll var jag väldigt glad över att jag fortfarande inte lagt upp min stora mjukis-isbjörn på vinden, för den är väldigt bra att krama om när man är ledsen...
...när man inte har någon som håller om en...

Jag känner mig bara sådär totalt tom inombords

Lat måndag

Mamma är i Grekland nu och jag är inte ett dugg avundsjuk (eller hur?!)
Tänk att få komma till solen lite och bada och bli snygg och solbränd. JAG VILL OCKSÅ!

Har haft ont i ryggen hela dagen idag så det blev ingen träning idag. Kroppen kanske behöver lite återhämtning... Så jag följde med Jenny, Daniel och Maja till Lund där Daniel spelade fotboll. De vann med 5-0. Måste ha varit för att Maja hejade så bra från vagnen =)
Det blev inom Ica på hemvägen och jag köpte mig en stor påse med godis. Jag har aldrig varit särskilt bra på att bara köpa lite godis Där är för många goda saker att välja mellan. Mitt problem är att jag inte heller vet när jag ska sluta äta, trycker i mig godis tills det verkligen är helt fullt i magen och jag ligger och mår illa...

Resten av min kväll kommer tillbringas i soffan, tittandes på tv. Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta....

Fullt upp-söndag

Jag har hållt mig sysselsatt idag för trots att vi inte kom så långt känns det jobbigt att bara bli helt nonchalerad.

I förmiddags blev det fotofix hemma hos Jenny. Maja var pigg och glad och lika söt som alltid! När min telefon ringde och jag gick in och la mig i soffan i vardagsrummet tog det inte lång stund förrän det kom en sötnos krypandes i världens fart och med ett leende på läpparna och satte sig nedanför soffan och ville komma upp. En härligare Maja finns inte!
Sen begav jag mig ner till Malmö för att äntligen prova BodyAttacken, helt ovetandes om att det var en Mff-match på gång, vilket betyder absolut inga parkeringsplatser....så arg jag var. Verkar inte vara meningen att jag ska få gå på det passet.

Körde hem till pappa, åt en snabb lunch och körde vidare till Burlöv Center. Snabbt in på Coop där pappa, Marie, Anna och Oliver var och handlade. Roffade åt mig nya fotohörn som pappa snällt betalade =) Skulle handla nya pennor på Bokia också men deras urval var inte så stort så det får vänta.
Hem till pappa igen och la mig på en filt i trädgården med min Ipod och sov en timme. Solen är grymt stark för på den timmen blev jag kanonröd på min mage! 
Jag avstod från en god middag hos pappa med flintastek och körde hem och gjorde korv och makaroner. Pratade med Jessika ett tag. Alltid lika trevligt och väldigt skönt att få prata av sig lite.
Efter att du inte svarade på mitt samtal blev jag lite ledsen och tillät mig att gråta en stund. Ibland måste man bara få ut det. Tog tag i mig själv igen och begav mig ut på ännu en joggingrunda. Det blev inte den långa rundan idag, det kände jag att jag inte orkade. 5 km fick räcka. Det var riktigt jobbigt idag men jag tog mig runt. Ett leende från en snygg kille som joggade åt andra hållet gjorde det lite enklare =)

Du hade kunnat komma hit, gett mig en snabb kram och sagt att du inte vill ses mer
Det hade varit schysstare än att bara ignorera mina samtal....
Då hade jag i alla fall vetat....

Jag kände det på mig..

Ett kryptiskt sms igårkväll om att du inte kunde ses idag heller
Du tyckte inte du kunde ha ringt och sagt det istället??
Och om du nu inte vill ses varför föreslå en annan dag när du avbokade fredagen?

Men jag kände det på mig...så igår kom det några tårar, dock inte så många för det är du inte värd. Ilskan och besvikelsen släppte rätt fort också. Som sagt, orkar inte lägga energi på något sånt. Det blir man bara trött av.
Jag kan lätt gå tillbaka till mitt "vanliga" liv...utan dig...

..även om det hade varit trevligt om du hade velat vara en del av det...


7 km!!

Ville bara skryta lite såhär innan jag hoppar in i duschen. Idag lyckades jag springa hela min runda! 7 km!! Jag är stolt! Har aldrig orkat springa så långt någonsin tidigare....känns lite som en vinst! =) Det tog dock 50 minuter, men nu kan jag ju bara förbättra mig!

Min deppighet försvann. Det här med träning är bra grejor =)

..

Jag var lite trött när jag kom hem från jobbet idag, så jag la mig på soffan en liten stund. Råkade somna och missade därmed mitt träningspass i Malmö....typiskt! Jag som till och med skulle vara duktig och prova BodyAttack, ett nytt pass som låter jätteroligt! Får prova det nästa vecka igen.

Jag blir inte klok på dig....och jag hatar att lägga energi på att vara arg, besviken, ledsen.
Bara tankarna på  dig och allt runtom gör att tårarna kommer. Jag vill så gärna.....men varför skulle du då vilja? Det blir aldrig som jag vill ändå....
Jag är väl helt enkelt inte bra på det där som kallas kärlek....


Måste ut på en joggingrunda nu. Rensa tankarna lite. Det blir en runda utan musik dock, för min Ipod har lagt av av någon konstig anledning. Och med ens känns det inte lika roligt längre....

Känns som om ingenting går som jag vill just nu...


 


.

Det kan vända fort.....
..och jag blev grymt besviken

tisdag

Jag har varit grymt duktig hela kvällen! =) Har städat som tusan. Dammsugit och våttorkat golven, så nu är här rent och snyggt. Satte mig i soffan och kände hur tröttheten vällde över mig. Tänker helt enkelt inte resa mig härifrån förrän jag ska gå in i sängen. Möjligtvis för att gå ut i köket om en stund och hämta lite glass.

Lite sällskap nu hade inte varit helt fel....eller en famn att krypa upp i...



3 dagar kvar till ledighet....


Världens sötaste Signe!

Den här sötnosen har jag träffat idag


3 dagar gammal


En riktig liten fotomodell =)


Stolt moster





Malin, Alvin och Signe

.


Jag vet att det är fånigt, men mitt linne luktar som du...



Signe!

Fick ett mms på en liten innan. Såhär söt är hon i Alles gamla kläder, som vi köpte till honom när han föddes.



Hon ska heta Signe, gulligt va?! =)
Imorgon får jag äntligen träffa henne, längtar så!

Vill ni veta vad jag (eller vi) har ägnat vår fredagkväll åt så ta en titt på Jennys blogg
Man kan ha jätteroligt med en söt liten Maja i pyjamas!

1 maj

En känsla av tomhet och ensamhet när jag kom hem idag
Men jag gav mig ut och sprang min runda och nu känns det genast bättre.

Valborg tillbringades i Dalby tillsammans med Johan, Tommy och Emelie. Det blev grillat med god sallad och god öl till middag och bär med glass till efterrätt. Det blev ett valborg utan bål, trist nog. Men filmmys i soffan är också trevligt =)
I förmiddags åt vi frukost och gick sen ut och la oss på en filt i solen och bara mös. Härligt!

Ska ta en snabb stretching efter joggingturen, sen duscha, sen ringa Camilla och sen grilla tillsammans med Jenny och Daniel. Kanske dricka nån Corona till maten idag också!!

RSS 2.0