Söndagsångest

Just hemkommen från Kikki, där vi hade lika trevligt som vi brukar ha på tjejmiddagar!

Söndagsångesten kom sakta krypande nu. Bara vetskapen om att jag ska upp kvart i fem imorgon bitti...hemskt!
Har haft en alldeles underbar helg och vill verkligen inte att den ska ta slut.
Fast jag får väl inse fakta och krypa  ner i sängen nu så jag i alla fall får 6 timmars sömn...Det börjar en ny tjej hos oss imorgon, det kan ju bli lite spännande i alla fall...
Sov gott

Ny kamera!

Nu är den beställd och kommer antagligen nu i veckan! Längtar!


Skön dag

Handlingen är avklarad och kylskåpet är välfyllt igen =)

Jag var ute med Alfons på gården innan. Allra första gången han gick i koppel och var ute. Han smög längs marken precis i början och försökte backa ifrån kopplet. Men när han väl vant sig gick det bra.

                            Busken luktar konstigt! =)
 
 
                                       Min vackra mise!
  

Ikväll är det tjejmiddag hos Kikki! Ska bli jätteroligt!

Söndag

Jag hade stora planer för den här dagen.
Men jag vaknade halv åtta och började bygga pussel och titta på film. Och nu såhär, en fyra timmar senare har jag hunnit titta på två filmer och dessutom lagt färdigt pusslet.
Nu ska jag ta tag i den här dagen. Kylskåpet gapar tomt eftersom jag infört en ny regel, att bara åka och handla en gång i veckan. Annars har jag varit expert på att småhandla, lite då och lite då. Det slutar alltid med att man handlar nånting som man egentligen inte behöver. Nä, nu ska här sparas pengar. Ska jag kunna åka till Sydamerika om några år måste jag ha mycket pengar sparade. Jag tror jag fixar det! =) Så det jag ville säga med det är att det idag är dags att åka och handla.
Ska ut i köket nu och kolls vad jag kan hitta att äta till frukost. Lite knäckebröd med ost och sen vatten till det kanske?!Hahaha!

Bedtime

Så trött som jag har varit idag är jag förvånad över att ha hållt mig vaken såhär länge.
Men nu orkar jag inte längre. Nu är det jag som kryper ner i min säng och sover.
Gonatt

Myskväll hos pappa!

Det blev en väldigt mysig kväll hemma hos paps, med god mat som vi åt ute på altanen. Efter maten kom tröttheten över mig igen och jag verkligen kämpade med att lyssna på vad de andra sa. Pappa bara skrattade åt mig! =)

      

    
 
      

Här kommer något speciellt till Carro och Lotta. Markus-fans som vi är! =) Hans nya singel..
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article3204306.ab


Nannig

Shit, va trött jag blev nu. Känns skönt att vi avbokade utgången ikväll, jag hade aldrig orkat.
Nu ska jag vila en stund innan jag ska ta mig ner till pappa och äta grillat.

Fredagkvällen!

Så, nu är jag på topp igen =)
Kvällen fortsatte med utgång. Först blev det ciderdrickande på Tycho, sen gick vi vidare till Tages.
Där hade vi döskoj! Jag och Carro sjöng karaoke inte mindre än tre gånger!! För er som känner mig så kan ni nog lista ut vad vi sjöng för nåt. Jodå, Olas Love in stereo och Natalie. Caroline fick välja en gång, då blev det Bryan Adams. Jag hittade äntligen ett ställe som gör goda cosmopolitans, sen att dom var dyra som poker är en helt annan sak.
En kille kallade mig för svårflirtad. Antagligen bara för att jag inte hoppade in i hans famn direkt. Men jag var där och vände en runda =)
Jag hamnade på handikapptoaletten med en tjej från Kävlinge. Vi orkade inte stå i den vanliga toa-kön. Man blir liksom kompis med alla när man är ute. Så där satt jag och kissade med en människa jag överhuvudtaget inte kände. =)
Måste bara säga att det är skönt att man har folk som håller lite koll på en när man är ute. En annan kille (en väldigt trevlig sådan) kom och hämtade mig inne i toakön (igen! det blev många besök där under kvällen) för att berätta att mina vänner var utkastade....Bobo hade råkat hamna i nåt bråk....så sen traskade vi hemåt.

                 



Det här måste bara göras om snart igen!! Jag får väl helt enkelt flytta till Landskrona, så jag kan springa på Tages oftare!!=)

Jösses Amanda

Det var Carolines uttryck för hur vi mådde i morse! När jag vaknade vid åtta imorse var jag hemskt nog fortfarande full...in på dass sen ut till köket och hämta ett glas vatten och sen tillbaka till sängen igen. Rummet ville inte sluta snurra så jag var tvungen att blunda. Som tur var somnade jag om och när jag vaknade nästa gång hade jag värsta baksmällan. Och jag som aldrig blir bakfull annars... Typiskt!
Kvällen igår var fruktansvärt kul i alla fall. Det började med middag hemma hos Carro och Bobo. Kycklingfilé i limesås med ris....mmmmm. Vi åt som hästar. Flyttade in till soffan och fortsatte vårt drickande där. Stackars Lotta fick superont i magen som inte vill gå över. Så till slut var hon tvungen att kasta in handduken och bege sig hemåt. Vi saknade dig ute gumman!

Nu är jag i alla fall hemma igen. Blev människa av mig idag i alla fall, efter många runder på toan, mumsig frukost och lite godis. Hoppar in i duschen nu, återkommer senare med bilder från gårdagen!

Snart helg

Idag skulle jag vara duktig och bränna över alla mina foton på skivor. Har snart inget utrymme kvar på hårddisken. Men jag har nog gett alla mina obrända dvd-skivor till Anna, för jag hittar dom inte nånstans. Får fixa det i helgen istället.
Brände mig en cd-skiva istället, som jag kan ha i bilen. Melissa Horn och Brolle. Fick plats på samma skiva! Perfekt! =)

Tittade på lite foto från Jennys och min resa till Australien, Nya Zeeland och Thailand. Här kommer några =)
                             



Drömmer mig bort.....


Det börjar visst bli höst

Jag tror att August börjar trivas hemma hos mig nu. Han hoppar runt på golvet i full fart nu! =) Han har till o med lärt sig att han inte får vara bakom tv-bänken bland alla sladdar, men det är klart, så fort jag går ut ur rummet är han där i ett nafs. Han har blivit väldigt gosig också. Det är nästan som jag kommer sakna honom när han flyttar hem nästa vecka.


Fick ett meddelande av Anna innan idag. Hon och Anton fick tag i en sista minuten-resa till Turkiet så de åkte i lördags. Jäkla fuskisar! Sol, värme, bad, kortspel! Nädå, jag är inte ett dugg avundsjuk.....
Och än en gång kom längtan efter att bo nån annanstans.

Mamma har varit här idag. Mysigt med lite sällskap. Följde henne till stationen innan och när hon hoppat på tåget passade jag på att gå en liten runda. Jätteskönt!


Du går nertryckt i två alldeles för grova skor, det börjar visst bli höst,
men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror.

Fönstret i vardagsrummet är öppet och det blåser riktiga höstvindar in på mig. Kan inte låta bli att tycka det är lite mysigt med de mörka kyliga kvällarna. Precis som alla andra årstider har den sin charm.


Tristess

Jag är så trött på vardagen, så trött på att allt går på rutin. Tiden går för fort och jag hinner inte med.

Igår blev det middag och bio med storasyster. Mat på saluhallen i Lund, precis brevid ostförsäljningsstället. Och det doftade ju så himla gott. Ost är gott! Ni kan kalla mig knäpp, men när jag gick förbi ostaffären i Malmö förra veckan var jag bara tvungen att gå in en runda för att lukta  =)
I alla fall....vi åt god thai-mat och sen blev det Mamma Mia! Den var riktigt bra! Som jag längtar till Grekland. Älskar verkligen det landet, med alla dess småöar och all god mat. Nästa sommar ska jag dit.

Jag vill flytta till ett annat land för en stund. Vill du följa med?

Snart läggdags

Jag kom hem från Malmöfestivalen och bara stank av langos och annat flottigt så jag hoppade in i duschen direkt. Det var himla skönt! När jag ändå var igång bytade jag lakan också, så nu längtar jag till sängen =) Ska snart hoppa ner i den, är väldigt trött efter allt resandet idag.

Slänger in en bild på vackra Anna, käraste syster. Det blev inga bilder på Timbuktu men han var liten och charmig som vanligt! =)


I Landskrona

Sitter just nu i Carros och Bobos gamla kattrum, som nu är nytapetserat och jättefint! Vi åt en jättegod frukost och har nu varit ute en runda på stan. Allt jag köpte mig var en ny mascara. Plånboken tillåter inte så mycket  mera just nu. Speciellt inte om jag ska äta langos ikväll igen =)
Vid fyra-tiden ska jag vara nere i Malmö och förhoppningsvis möta Anna på centralen. Sen ska vi gå och titta på Timbuktu  i manegen. Ska bli skoj!
Nu ska jag gå och hålla Caroline sällskap. Hon sitter och tittar på Våra bästa år, historiens absolut sämsta tv-program!=)

God morgon

De lurade mig. Det var ingen Ola på Malmöfestivalen igår. Typiskt! Vi hade ändå inte orkat stå och lyssna på alla artister. Var så himla hungriga så vi gick och köpte langos istället. Och det va gott!! =)
Caroline och Bobo åkte hem och jag mötte upp Lina på matgatan. Vi gick mot Mölleplatsen och lyssnade lite på norska Kaizers Orchestra innan det var dags för Emil Jensen i manegen. Och han var lika bra som sist. Precis som Winnerbäck har han en förmåga att sätta tankar till ord. http://www.youtube.com/watch?v=SHy2tSLGMEs. Så bra!

                                    Ni är inte vackrast i världen
                                       Världen är vackrast i er
                                     Och det är inte i era ögon
                                            Det är i vad ni ser

Tyvärr blev det inga bra bilder på Emil. Kameran håller verkligen på att ge upp nu. Måste kolla på en ny. Det kan ju inte komma en period när man inte har kamera. Det går ju bara inte. Hur ska jag klara mig då? Jag som har med min kamera överallt.
Det blev i alla fall två bilder på två fina regnbågar över Malmö stad igår. =)


 


Nu ska jag ta mig bort till bageriet och handla lite goda frukostbullar. Sen tar jag tåget till Landskrona och äter dom goda bullarna hemma hos Caroline och Bobo =) Hon fick hem sin brudklänning igår så jag ska få se den!
I eftermiddag blir det nog Malmö igen! Jason Diakité i manegen! Det vill man ju inte missa!


Lite bilder från i lördags

Lägger in lite bilder från i lördags. Jag, mamma och mormor var på Trädgårdsgillet i Landskrona.

De flytande trädgårdarna:

              


Återigen önskar jag att jag hade en trädgård

Ledig onsdag!

Idag är jag ledig!! Väldigt skönt faktiskt!
Tog mig en rejäl sovmorgon, så rejäl den nu kan bli om man heter Elin och vaknar vid 7-8 tiden så fort man är ledig=) Låg i alla fall kvar i sängen i nån timme och läste. Börjar närma mig slutet i boken nu och det är så spännande.
Måndag och tisdag har varit bra dagar, både på jobbet och hemma! Det har blivit mat på malmöfestivalen båda dagarna, och så blir det även idag. Då är det dags för LANGOS!! Caroline och Bobo kommer ner till stan och vi ska se NRJ in the park. Ja, jag vet, det är vi och alla fjortisar =) men Ola kommer ju så vad gör man! Senare ikväll ska jag bege mig bort till Mölleplatsen och lyssna på Emil Jensen.

Innan dess ska jag hinna med en runda till Center Syd och köpa lite kattsand, och kanske gå en liten runda i affären också. Inte lönt egentligen eftersom jag knappt har några pengar kvar. Klockan 17.00 ska jag stå redo på vaccinationscentralen i Malmö och få min tredje och sista spruta Twinrix. Sen är jag skyddad för resten av livet.


Dags att ta tag i den här dagen!


Caroline & Bobo = SANT!

Det blev en bra dag idag i alla fall. Caroline och Bobo skulle ut och köra med sin motorcykel och jag tyckte dom kunde ta en sväng till Kävlinge. Jag lovade att baka till dom och då kom dom! =) Kladdkaka med vispgrädde, mumsigt!
De hade en jättenyhet att berätta!  DE SKA GIFTA SIG!
Nästa sommar i juli blir det bröllop! Och jag ska vara en av brudtärnorna och ha en babyrosa klänning på mig =). Jag och Carro ska ut och prova klänningar på torsdag. Det gäller att vara ute i god tid.
Jag ska hjälpa till så mycket jag bara kan, göra inbjudningskort, program och sånt. Kul!
Är så glad för er skull, gumman!!


Tråkiga söndag

Det är söndag idag, och det riktigt märks.
Det är grått, trist och fruktansvärt tyst.
Jag är ensam, som vanligt.

Tänk om man hade haft någon att dela såna här dagar med.
Som gjort dom mer färgglada och roliga.
Sen om det är tyst spelar ingen roll, för då är man ju två i alla fall.


Tänker på Lotta som just nu är på väg till Grekland, till värmen, till goda Mythos, till snygga kroppar.
Varför packade du inte ner mig i resväskan?

Torsdag

Jag somnade tidigt igår, redan halv tio. Skönt!

Idag blev det hårt träningspass med Tina igen. Spinning i 45 min och sen styrka i 45 min. Så nu är jag helt slut! Får se om jag överhuvudtaget kan ta mig ur sängen imorgon =)
Nu hoppar jag i bingen!! Gonatt!

Onsdag

Idag är jag trött och då menar jag jättetrött!!
Det har varit fullt upp på jobbet idag. När jag kom imorse var där 27 grisningar!! 27!! Fattar ni hur många grisar det är??Över 300 st!! Och jag slipade tänderna på ungefär 275 av dom. Det är 2200 tänder! Sen var jag lite trött i armen och Jessika var snäll och tog dom sista 6 kullarna. Tack, tack! =)

Hade mat kvar sen igår, så det fick bli det till middag. Lite sallad o pasta. Försöker verkligen skärpa mig med maten nu. Semesterkilona måste bara bort. Men det är inte så lätt när min käre vän och kollega =) Daniel köper choklad ena dagen och pizza den andra. Men jag har lyckats hålla mig!!
Idag var det möte i källaren med bostadsrättsföreningen. Det ska göras nåt arbete med våra vattenrör, så det var lite information angående det. Tradigt till tusen, men som tur var varade det bara en halvtimme.

Imorgon börjar vi klockan sex, så jag ska faktiskt krypa ner i sängen redan nu och läsa lite. Kommer säkert somna på en gång =)

Tisdag

Bara tvungen att slänga in ett snabbt inlägg här innan det är dags för sängen och min bok.
Idag skulle jag försöka mig på att baka Tinas goda foccacia-bröd. Och visst, jag fick ihop det, men det blev inte alls lika gott som hennes. Jag måste helt enkelt vara med när du bakar det nångång, Tina! =)
Det känns att man tränade igår, har grym träningsvärk i magen. Men det är skönt, det ska kännas att man har tränat!!

Har kollat lite på kameror. Måste ju köpa en ny snart innan min gamla lägger av helt. Vad sägs om den här?

Jag tycker i alla fall att det är en ypperligt fin färg på den =)
Den är dessutom rättså billig! En fynd med andra ord!!


Måndag

NHK 735
Varför fastnar vissa saker hos en?
På samma sätt som vissa personer aldrig glöms bort hos mig
Du  är en sån....


Första dagen på jobbet. Jag hade lite tur idag och fick en liten mjukstart. Bara tre grisningar. Det var skönt att vara tillbaka! Så nu har jag en sak mindre att fundera över, jag ska bli kvar i Böketofta. Nu är det bara en mängd andra saker som ska ordnas upp....

Det blev spinning och core idag tillsammans med Tina i Landskrona. Funderar på om jag ska börja träna där. Nackdelen är ju, även där, att det är en bit att köra. Tar nästan 25 minuter. Men jag har inte bestämt mig än. På torsdag blir det i alla fall spinning och styrka.
Jag har lovat mig själv att inte äta godis mer, inte förrän till jul. Måste verkligen bli av med semesterkilona nu, och gärna några fler.

Tillbaka till CSI

Helt tom på ord

så varför skriva här egentligen?
Mest för att fördriva tiden antar jag

Imorgon ska jag träna tillsammans med Tina i Landskrona.
Längtar!! Ska bli så skönt!

Nu tänkte jag packa väskan till jobbet imorgon och sen faktiskt krypa ner i sängen
Läsa min bok och få bort alla tankar på allt och inget


Sista semesterdagen

Enbart några timmar kvar på min semester och ändå känns det bra.
Jag behöver komma in i vardagen igen. Om inte annat så behöver jag jobba bara för att bli av med magen, som på nåt lustigt sätt vuxit sig större under de här två veckorna.
Har faktiskt saknat dom här små liven. Hur söta som, eller hur?





En kopp te, kexchoklad och en film = mys i soffan!
Det får det bli nu, för det här vädret lockar ju inte till så mycket annat.

Gårdagen

Jag vill börja detta inlägg med att tacka Tina för en jätterolig singelkväll på stan igår!!

Kvällen började god mat och lite vin hemma hos Tina. Sen övergick vinet till goda drinkar, en god choklad och en jordgubb. Mjölkdrinkar givetvis eftersom det är vår favorit! Eftersom jag inte riktigt kom ihåg att jag hade packat ner min kamera så blev det trist nog inga bilder på våra hemmagjorda goda drinkar.
Tåget in till Helsingborg blev en upplevelse! Jag ska säga det att jag var nöjd med hur kvällen hade artat sig redan då. Tina kände nämligen Henrik, som körde tåget. Så vi fick minsann åka i första kupé!!De ni, va häftigt! Få se framåt när man åker tåg var lyxigt!!=) Även här glömde jag ta foto.....attans.
Vi började kvällen på Harrys, med goda cider och efterrätt. Jag tog glass och Tina tog kladdkaka (vad annars?). Här åkte kameran upp i alla fall!

  

Vi drack upp våra cider och begav oss till Utposten. Där är Tina artig och frågar vakten om han vill se våra leg!! =) haha
Jag hade aldrig varit där tidigare. Verkar vara ett mysigt ställe. Eller som Tina trodde att jag sa:
- De anställda här är mysiga!
Hahaha, så fel det kan bli!=)
Jag kände att jag ville ha en kaffedrink och beställde en sån. Som inte var god överhuvudtaget, med en eftersmak av medicin. Urk och fy! Kunde inte ens dricka upp den.....
Vi fick ingen sittplats på Utposten, där var visserligen ett bord med två killar där det var plats, men vi tyckte inte dom var tillräckligt snygga så vi gick. Fy, va hemska vi låter...
Tillbaka till Harrys där vi fick visa våra leg igen, utan att Tina ens behövde fråga. Kom fram till att vi inte ville lägga våra pengar på inträde där när vi ändå skulle ta tåget en halvtimme senare.
En liten parentes bara: fattar verkligen inte vem som har gjort tågtidtabellerna för fredagar och lördagar. Sista tåget gick halv ett......HALV ETT. Då är ju klockan bara barnet!! Skärpning, tågtidsgörare!!
In på Knutan och upp till Stinsen där jag äntligen fick min Cosmopolitan, som bara smakade sprit......Vissa bartenders borde inte få finnas.....
En snygg kille var allt vad Stinsen hade att komma med, plus en massa fjortisar förståss. Så vi lämnade stället, utan att dricka upp våra drinkar och satte oss och tittade på folk innan vi hoppade på tåget hemåt.

Så...
för att summera kvällen....
- vi kom fram till att vi nog ska gå ut en lönehelg nästa gång, eftersom det var rätt folktomt nästan överallt
- vi ska gå ut tidigare nästa gång, och äta på Utposten så att man får ett bord och därmed sittplats =)
- att Utposten verkade ha många trevliga killar i rätt ålder, därför ska vi bege oss dit igen
- hädanefter ska jag hålla mig till drinkar som jag vet är goda och hoppas att bartenderna kan blanda dom rätt!
- att detta var vår första singel/drinkkväll tillsammans och att vi bara va ute på rek-runda. Mer för att kolla var man ska bli av nästa gång vi går ut. =)
- och att vi nästa gång vi åker tåg med Henrik ska sätta ihop ett litet skådespel för honom. Som lite underhåll på jobbet liksom! =) hahahaha

  


Klar för drinkar!

Nu är jag klar och redo inför den här kvällen. Ska bli så jäkla skoj, trots regnandet.
Ska ta mig till stationen nu och ta tåget till Landskrona.
Hoppas ni alla får en rolig kväll!!


.

Det regnar! Jäkla piss.
Och jag som inte hittar mitt paraply. Bara hoppas att det slutar tills ikväll.

Kollade igenom min garderob och kom fram till att jag verkligen inte har något snyggt alls att sätta på mig.
Det är verkligen dags att förnya mig lite, men det får bli nästa månad. Nya pengar, nytt liv?!

Några sidor till i boken sen väntar duschen.

Dags att göra något vettigt kanske?

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen än. Fastnade i min bok igen. Stieg Larssons Millenium-triologi. Verkligen jättebra. Jag är på sista boken nu och den är fruktansvärt spännande.
Gjorde en snabbrunda ut till köket innan, hällde upp blåbärsfil och apelsinjuice och kröp sedan ner i sängen med boken igen. Har man ingen som gör frukost på sängen till en får man göra det själv!

Ett samtal från Tina innan. Hon har bakat sitt goda bröd! Så det blir verkligen mumsig middag idag!!

Nu ska jag vara lika flitig som Lotta idag =), ska fixa lite i min lägenhet. Bära ner saker i källaren och så.

080808

Dagen började inte lika bra som den gjorde igår. Var seg som tusan när jag vaknade.
Men nu är datorn igång, jag har läst nån sida i min bok, fått höra Feel good på radion och fått i mig ett glas Proviva nypon. Så nu är jag fit for fight! Okej, nästan i alla fall.....

Det var sååå nära att jag skickade ett meddelande till dig inatt.
Men sen kom jag på att du inte finns där för mig längre, att du inte gjort det på väldigt länge.
Att du har ett nytt liv nu, tillsammans med henne. Medan jag stretar på som vanligt i mitt liv...
Fast innerst inne vet jag att om jag hade ringt så hade vi kunnat prata på som vanligt. Där är något kvar mellan oss.
Du kommer alltid att vara speciell för mig. Det tror jag att du vet också.

Längtar som bara den till ikväll. Då är det drinkkväll med Tina som gäller!! Vi ska börja kvällen med grekisk sallad och förhoppningsvis Tinas goda hembakade bröd och såklart lite vin. När tiden är rätt och vi är färdiga tar vi tåget upp till Helsingborg och sätter oss på något trevligt ställe, kanske äter nån god efterrätt och beställer goda drinkar. Cosmopolitans!  Yummie!! =)
Har försökt leva så snålt som möjligt denna veckan bara för att ha råd att köpa drinkar ikväll! =)
Den stora frågan är bara vad tusan man ska ha på sig. Eftersom jag fortfarande inte har köpt mig nya jeans så får det nog bli mina svarta byxor. Men vad jag ska ha till.....ja du....jag kommer väl på nåt. Hade verkligen behövt köpa mig lite nya kläder!!
Nu, tillbaka till min bok en stund innan det blir frukost.

Torsdag morgon

Idag (än så länge i alla fall) är jag effektiv som tusan! =)
Har bara varit uppe i lite mer än två timmar och redan hunnit med att plantera om fyra blommor, rensa ut gamla tidningar, fixa katternas låda och dessutom dammsugit hela lägenheten!! De ni! Känner mig lite duktig faktiskt!
Fick nyss meddelande av Daniel som har komp-dag idag, så nu har vi bestämt att vi ska åka till stranden en runda. För trots att det inte är strålande solsken så är det varmt som tusan, så ett bad ska bli skönt. Har fortfarande inte köpt mig en vattentermometer...måste jag göra....måste ju veta hur kallt det är i vattnet.

Försök att baka rulltårta i min ugn med min lilla långpanna! =)
Anna lyckades.....nästan i alla fall....den gick inte riktigt att rulla ihop den bara.

- ja just det, och sen åt du den som en kebab!

Älskade syskling
Med dig blir det många härliga skratt

Next: shower


Tankar i natten

Efter att ha avslutat den 6:e augusti på samma sätt som jag avslutade den 5:e och den 4:e, genom att se dubbelavsnitten av Sex and the city på 3:an ( ikväll ett av mina favorit-avsnitt, där Carrie och Aidan blir tillsammans igen), insåg jag en sak.
Jag har nog börjat acceptera min ensamhet, för på hela den här veckan, hela denna min sista semestervecka, har jag inte haft någonting planerat. Jag har liksom bara flutit med. Tagit dagarna som dom kommit. Kanske svårt att förstå för utomstående, men om jag hade haft en sån vecka framför mig, utan några som helst planer, för låt oss säga ett halvår sedan hade jag fått lite smärre panik. Panik över att jag haft en hel vecka för mig själv.
Jag har bara tyckt att det har varit så himla skönt. Det känns på sätt och vis som om jag på något lustigt sätt har vunnit. Vunnit över ensamheten.

Jag tror inte ensamhetskänslan har försvunnit för gott. Den finns där nånstans och kommer fram då och då. Men känslan av att inte kunna hantera den har försvunnit.

......i alla fall för den här gången.....


Svammel, svammel, svammel
Time for bed

YES!

Jag hittade fotona som var borta. Helt förvirrad är jag. Hade ju lagt dom i min fotolåda.Men sen glömt bort att jag hade en fotolåda.....haha

20 veckor till julafton

och bara 4 dagar kvar på min semester, sen är det tillbaka till vardagen igen.
Jag hade lätt kunnat vara ledig en vecka till.

Eftersom det var så soligt i morse följde jag med Anna ner till pappa för lite solning i trädgården. Den planen funkade inte speciellt bra, för det blev molnigt nästan så fort vi kom till Malmö. Efter storhandling på Maxi till pappa satte jag mig med mina foto. Hjälpte Gullemums (alias Oliver) med tack-korten från hans student. Så det har blivit lite pyssel idag med. Kul!
Jag har dessutom kommit på att jag har blivit av med lite foto som jag är helt säker på att jag har framkallat. Så nu måste jag leta igenom hela lägenheten. Nånstans måste de ju vara.

Sleeping beauty

Fortfarande ingen Anna som har vaknat.....
Men nu orkar jag inte ligga still i soffan längre, nu går jag ut i köket och diskar och kokar ägg, för jag är hungrig.
Så det så!

Tisdag morgon

I brist på annat (och för att jag inte vågar röra mig i lägenheten med risk för att väcka systeryster som sover i min säng) så skriver jag ett litet inlägg.
Soffan blev min sovplats inatt, för Anna ville som sagt ha sängen. Men det gör ingenting, dels för att jag har en väldig sovvänlig soffa och dels för, vad gör man inte för sysklingen? =)
Trots min rastlöshet igår fick jag kvällen att gå. Slötittning på nån serie på tv med datorn i knät fram till kl 10, sen visades Sex and the city och för er som inte har fattat det så älskar jag den serien!! =)
Inget regn idag (än så länge) men det är molnigt och blåser, så idag blir det som Anna och jag redan har bestämt. Fotodag! Jag ligger lite back med insättande av mina foto, men efter idag hoppas jag att jag är färdig med 2006.

Här kommer lite foto från söndagen hos pappa. Han håller på att byta vindskivor (eller vad det nu heter?) på huset så han har värsta byggställningen upp.

   
Pappa är lite höjdrädd och vågade därför inte klättra ända upp, så Anton och Oliver fick hjälpa till. Men dom tar gärna varje liten chans att visa upp sina vältränade kroppar! =)
 
   
Den fina utsikten från ställningen!

 
Vad skulle man gjort utan sin älskade bror?

Ljus

Eftersom det är så himla mörkt idag så tände jag lite ljus i vardagsrummet.
Så himla mysigt!

Ibland längtar jag riktigt till dom mörka kvällarna på vintrarna när man kan sitta med en kopp te i soffan, massor med tända ljus och bara mysa.

                           Och när jag känner så så tänker jag på dig


Regn, storm, rastlös

Några timmar i förmiddags tyckte jag det var mysigt med regnet,
nu är jag bara trött på det.
Är rastlös som tusan och vet inte riktigt vad jag ska göra.
Anna sitter här brevid mig i soffan och fixar med sina foton, men jag känner bara inte för att göra likadant.

Här kommer lite bilder från gårdagen hemma hos mormor och morfar

   
Så här fint har mormor på uteplatsen.
Som jag önskar att jag också hade en trädgård

   

 

Nu ska jag äta lite glass och sen se om jag orkar göra något vettigt.
En grej till bara: vem tusan har bestämt vad som ska visas på tv under sommaren?? För där är ju verkligen ingenting!!

Lite ändrade planer

På grund av det här jäkla regnet som kommer lite då och då idag måste jag ändra mina planer lite grann. Det blir inget tåg ner till Malmö. Har ingen lust att cykla runt i regnet i Malmö, så det får bli bilen ner. Typiskt! Jag som försöker använda min bil så lite som möjligt.
Men jag tänkte att när jag ändå är nere kan jag lika bra passa på att göra sånt som jag tänkte göra senare i veckan, som t.ex. åka till Ikea. Så tyvärr Kikki, det blir inget Ikea på onsdag. Men jag köper några doftljus till dig! =)

I´m out of here


God morgon!

Ingen sol idag heller, men det gör faktiskt inget. Då kan man ligga kvar extra länge i sängen utan att få dåligt samvete över att man borde vara ute.
Jag ska in till Malmö en runda idag. Först in till Åhléns och köpa nya fotoalbum-blad, för jag har varit så duktig och satt in så mycket foto på sistone=). Mamma kommer dit och sen ska vi cykla ut till mormor och morfar och va hos dom idag. Har inte träffat dom på ett tag så det ska bli mysigt!
En helt annan grej, jag tror att jag snart kommer vara flintis!!! Tappar så mycket hår så det är inte klokt. Undrar hur man hade sett ut utan ett enda hårstrå på huvudet......hemska tanke.

Så här gullig va min Affe i april i år


Grillkväll!

Nyss hemkommen från Kikki och Johan. Det har varit en jättetrevlig kväll med god mat, kubbspel och jättegod efterrätt!Tina hade bakat en av sina goda chokladkakor!!Mums!
Nu sitter jag här och stinker av myggmedlet som jag var tvungen att sätta på mig massor. Fattar inte varför alla myggor jämt ska bita mig, måste nog utsöndra något som dom dras till eller nåt..... Funderar på om jag skulle hoppa in i duschen innan jag hoppar i bingen. Fast det orkar jag nog inte...
På fredag blir det drinkkväll ute med Tina. Jag längtar redan!!

Natti natti

Bakdag

Eftersom det inte har varit en baddag idag, så gjorde jag det till en bakdag istället =)
Kokostopparna är färdiga och marängerna är i ugnen och jag håller för fullt på att slicka skålarna!!

Lite bilder från Frödinge förra helgen. (Eftersom min kamera är flera år gammal dog batteriet redan på söndagkvällen, så bilder från Kolmården kommer sen, när jag fått dom av Malin) 
   
                   
Simmar med pappa                         Simmar med moster

                
Så här mysigt kan det vara            Hela familjen Lindstedt
vid en småländsk sjö på                                                  
sommaren
                        
                
                                                  Världens sötaste badmonster!

Tid till ingenting

En vecka har gått
En vecka kvar av semestern

Min plan är att bara ta det lugnt och få tid till ingenting
Det är härligt

Hittills idag har jag gjort ingenting
Nu ska jag till affären och köpa ägg, sen ska här bakas
Om det blir gott får det följa med till Kikki och Johan ikväll =)


RSS 2.0