Mamma

Behandlingen mot hemska cancern som växte i mammas bröst ska inledas idag.
Jag vet att hon kommer att ta sig igenom det hur bra som, för hon är stark min mamma. Starkare än någon annan tror jag. Dessutom kommer hon bli den tuffaste och snyggaste utan hår, med sjal runt huvudet och med sina nya glasögon som gör henne hur fin som!
Så idag tänker jag lite extra på mamma ♥


Mamma med Carina och lilla Ludde i Åhus den 7 augusti i år


Helgen

Helgen började med en utflykt till trädgårdsgillet i Landskrona med Anna, mamma och mormor.

    
 

Den fortsatte med syltkokning hemma och avslutades med god mat, öl och musik på Stortorget tillsammans med Lina, Jouri och några av Jouris kompisar. Tyvärr var kameran hemma under kvällen.

Söndagslunch med pappa, Anna, Malin och Alvin. Vi åt scones i massor och Alvin fick mysa med Blinkas bebisar.

  

Kvällen kunde inte ha slutat på något bättre sätt. Winnerbäck på Malmöfestivalen med ett fullsatt Stortorg!! Och han gjorde det igen, var sådär förbaskat underbar och jag var lycklig, som alltid under hans konserter. Vad skulle man gjort utan Lasses musik? ♥

  

Veckan kunde inte ha börjat bättre heller. 6,5 km på löpbandet imorse!!


Blinka har fått bebisar!!

Jag kom hem efter jobbet idag, gick ut i köket och gav katterna mat och kom på att det inte kommit ens ett pip från Blinka i buren. Annars brukar hon skrika som en galning så fort jag öppnar ytterdörren.
Jag sprang in och kollade i buren och mycket riktigt, där satt Blinka med två små fina bebisar. Alldeles nya och söta.
Alfons var väldigt nyfiken och var framme och gratulerade Blinka med en liten klapp med tassen =)

   


1 km närmre

Imorse på gymmet utökade jag min vanliga 5 km joggingtur till 6 km. Vilket betyder 1 km närmre en mil. Mitt mål är att springa en mil innan året är slut. Det ska väl inte vara så svårt.

Förövrigt så är det en fixardag idag. Förutom träningen imorse har jag hunnit med att duscha, tvätta, rengöra katternas låda och dammsugit. Om ett tag kommer pappa och ska hämta min "tv-bänk" och köra iväg och slänga den. Så har jag i alla fall plats till en ny när jag nu ska handla den..

Annars är det lite av en deppig dag idag också. Känslan av ensamhet smyger sig på emellanåt. Och ledsamheten kommer. Det blir inte bättre av att jag har tittat på foto från förra sommaren, på oss. Och det förbannade facebook. Kan inte gå in där utan att jag "råkar" kolla till hans sida. Varför gör jag så mot mig själv?

Ikväll ska jag i alla fall åka och hälsa på tre av de finaste människor som finns på denna jord! Det känns bra!


Snart...

Det har fortfarande inte ploppat ut några bebisar, men Blinka är rejält tjock om magen nu så de borde komma när som. I fredags var det ett väldans liv på bebisarna i magen, de rörde sig och sparkade som tusan så jag tror nog att de börjar bli redo att komma ut!
För övrigt så är hon en väldigt pratglad dam. Speciellt på morgnarna! När hon hör att jag vaknat blir hon inte tyst förrän hon har fått sin äpplebit. Nu kommer hon dessutom ut ur huset för att hämta biten, står med frambenen upp på kanten av buren tills hon fått den. Himla söt faktiskt!   Måste bara visa vad jag fick av Alvin när de var här och grillade i lördags. Han hade gjort de själv och nu hänger de så fint på mitt kylskåp!


Winnerbäck till Malmöfestivalen!!

Jo, det är sant!
Lasse kommer till Malmöfestivalen!!Det kommer bli trångt och mysigt men också alldeles underbart magiskt som det alltid är när den här mannen spelar!!
Och vi kommer såklart att vara där!!


RSS 2.0