Änglavakt

Jag vet att jag har sagt till dig att du får resa var du vill i hela världen, bara du kommer hem levande igen. Låter hemskt egentligen, att döden skulle kunna vara ett alternativ, men så är det när man har en vän som är soldat i Afganistan.
Och idag var det nära.....jag vill inte ens avsluta den meningen, den tanken. Änglavakt, det hoppas jag verkligen att du fortsätter att ha. Eller det bästa av allt, att du kommer på att här hemma är nog rätt bra ändå. Men jag känner dig och du kommer inte ändra uppfattning.
Fast jag hade väldigt gärna sett att du blir hemma!
För jag vill ha min vän kvar


 


Slagen hjälte

inte jag alltså...nä, utan i min säng ligger nu världens gulligaste och sover. Se själva =)



Först läste vi Den lilla sjöjungfrun, den enda barnboken jag hade hemma. Både han och jag tröttnade så vi släckte lampan och jag började berätta en saga istället. När sagan var slut och vi låg och försökte somna sa Alvin : "Mamma har en bebis i magen". Det var vad han låg och tänkte på. Mys. Anna frågade: "Vad vill du helst ha, en lillasyster eller en lillebror?". "En lillasyster", svarade Alvin. "Jag ska bli storebror". Sen förklarade han för mig och Anna att bebisen fortfarande är kvar i mammas mage och att man inte kan öppna den (magen alltså). Han är för gullig! =)
Hela lägenheten är full av folk och det är härligt. På soffan ligger Malin och sover, i sängen Alvin och på madrass i sovrummet ligger Anna. Bara jag som ska gå och lägga mig också, men jag var bara tvungen att äta en macka först. Har inte hunnit med att äta nån middag idag. Det har varit fullt upp!

Både Anna och jag har värsta träningsvärken idag. Trodde faktiskt att den skulle vara värre än vad den är. Jag har i alla fall kunnat gå i trappor idag, även om det har stramat lite väl mycket i låren =) Då känns det att man jobbade hårt!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen. Får se om jag får plats =)
Gonatt!

Ledig dag

jag ligger hemma i soffan hos älskade syster. vaknade och var så kissnödig att jag var tvungen att gå ner på toa, sen orkade jag inte gå upp för trappan igen så jag la mig i soffan.
Anna har tur som inte är kissnödig och måste gå upp ur sängen =)

Igår var en bra dag. Först besök på jobbet som gjorde att man återigen fick lite inspiration (ytterst lite dock, men det kan nog bli bättre). Fick sen skjuts ner till Malmö av Daniel, tog min cykel på stationen och cyklade sen mot Malin. Anna var på väg dit för att hämta sin cykel. Ett snabbt stopp på McDonald´s så jag fick i mig två cheeseburgare och sen mot träningen. Älskade Bodypump, som jag har saknat det!! Tog i rätt hårt igår så det känns lite i ben och bröst idag. Inte så farligt än, men det lär nog bli värre under dagen. Får se hur det går för mig att ta mig uppför mina trappor när jag kommer hem ikväll =)

På hemvägen cyklade vi inom Maxi och handlade mat till kvällen. Det blev kotlett med klyftpotatis och svampsås. Nästan en gourmet-middag faktiskt! =) Jättegott var det i alla fall!
Sen blev det tv hela kvällen. Bonde söker fru, Grey´s Anatomy och nånstans i Världens härligaste män somnade jag på soffan. Fram till Anna började skrika på mig att jag skulle gå upp och  borsta tänderna =)

Nu känner jag att jag är lite rastlös, därav det här detaljerade inlägget av min onsdag.
Idag ska vi ut på stan och handla skor. Det är dagens uppdrag =) Tänkte jag skulle kolla på nya jeans också, det behöver jag verkligen. Såhär precis i slutet av månaden har man ju inte jättemycket pengar kvar. Som tur är har jag ju mitt kuvert hemma som en liten backup och där jag har jag lånat lite pengar till idag =)

Min lunchdate.....ja, det blev det inte så mycket av.  Trist...får väl se om det blir av nångång. Jag orkar inte ta tag i det igen, känner mig ju hur efterhängsen som helst. Det är upp till dig nu.....

Nu ska jag inta ryggläge i soffan (fast det har jag ju redan gjort!) och läsa lite i min bok!
Hoppas ni får en mysig dag!

En dag kvar

Tisdagkväll och bara en dag kvar på jobbet, sen får jag vara ledig igen
Längtar bara till lediga dagar nuföritden. Bara för att jobbet är så trist just nu.
Hoppas en ändring kommer göra att jag tycker det är skoj att åka till jobbet igen.

Imorgon ska jag hem och mysa hos syskling. Vi ska först iväg och träna sen ska Anna laga gourmet-middag till mig. Undrar just vad hon har kommit på för gott? ;) haha
Längtar så!!

Söndagkväll

Jag vill ha tillbaka den där tiden då jag längtade till att gå och lägga mig på söndagkvällen, så det snabbare skulle bli måndag och jag fick gå till jobbet igen.
Nu är det inte så....inte alls. Nu är det ångest istället.....vill verkligen inte alls gå till jobbet imorgon.
Mest av allt skulle jag vilja ta med syskling och åka utomlands, i ett år eller två. Vill bort härifrån...


Jag vill höra något från dej


Helgen

Det har varit en helg med alldeles för lite sömn. Har inte somnat förrän vid två-tre-tiden både fredag och lördag. Så idag är jag trött! Borde väl egentligen ge mig ut på en promenad i den fina vädret....får se om jag orkar senare.

I fredags blev det fest i Landskrona med Caroline och Lotta. Och till vår stora besvikelse så hade dom ingen karaoke den kvällen. Men vi dansade och hade kul ändå =) Det blev till och med en liten tjejkyss för att få en viss fluffhund att förstå att Lotta inte ville prata med honom =) Åh, va jag skrattade...och fluffhunden stod mest och såg dum ut och visste inte riktigt vad han skulle tro! hahaha

    

Vi försökte ta ett bra foto på oss alla tre. Jag tycker vi lyckades sådär =)

   
 

                                   Lotta och Caroline


                                       Lotta och jag


                                     Jag och Caroline

Igårkväll var det dags för tjejmiddag uppe hos Ida i Skoglösa. Trött och sliten efter fredagkvällen så jag var inte på toppenhumör. Men det var trevligt att träffa alla. Det är synd att det tar så lång tid att köra upp dit bara!
Eftersom det var Majas första tjejmiddag var jag tvungen att dokumentera. Det blev bara foto på henne =)


     
   Camilla och Punk-Maja, som vi numera kallar henne. ♥
 

.

Så många gånger som jag önskat att jag vore någon annan,
någon smartare, någon smalare, någon vackrare
Ibland undrar jag varför jag bara inte kan vara nöjd som det är...
...men det är jag inte...

Och jag skriver inte här bara för att jag vill att ni ska tycka synd om mig
jag skriver för att jag på kvällarna eller när jag sitter i min lägenhet ensam har så mycket tankar och känslor som jag inte har någon att prata med om
Därför skriver jag här, måste få det ur mig på något vis. Och oftast känns det lite bättre när jag fått det ur mig...
och jag är ledsen att det på senaste tiden bara varit hur ensam jag känner mig
men det är så det är just nu
det är jobbigt när de flesta runt om är två, eller tre, eller fler på väg
missförstå mig rätt, jag är väldigt glad för deras skull
undrar bara lite om jag någonsin kommer få det så också.....

jag är nere i en svacka, en ganska djup sådan och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den men jag vet också att det bara är jag som kan göra något åt det
har bara ingen ork just nu

ingenting är roligt längre...inte ens djuren på jobbet. Visst, vi ordnade upp lite saker idag efter vårt lilla möte, men jag känner att jag har tappat all inspiration. Och så går det inte som jag vill och jag blir arg på djuren, sen blir jag arg och besviken på mig själv för att jag blir arg på djuren. De har ju inte gjort något fel, utom att vara mysiga. När det kändes som mest illa idag tog jag upp en liten smågris och bara höll hans varma kropp mot min kind, grät en stund och lät honom sen hoppa ner och busa med syskonen igen. Som Jessika en gång sa, "de kan göra underverk för ett grisskötarhjärta". Mindre än tre veckor kvar med dig på jobbet, hur ska jag klara mig sen??
Gråten har funnits precis under ytan hela dagen. Mer än en gång har rösten brutits och tårar kommit fram.
Det är fullmåne ikväll...vilket betyder att jag antagligen inte kommer kunna sova så bra inatt. Brukar inte göra det vid fullmåne. Eller så gör jag det inatt, helt utmattad efter den här dagen..


Var du än befinner dig
Har du en famn för mig?


P.S I love you

Har precis sett denna helt underbara film
och som jag har gråtit
och mått bra på samma gång


Alone or not, you got to walk ahead


Se den

Hemma

Igår tog jag bilen ner till Malmö, mest för att komma ur min deppighet och förhoppningsvis bli av med huvudvärken. Anna följde med en runda till Ikea, sen blev det bakning hos pappa och lite mys hemma hos mamma. Men tröttheten och huvudvärken ville inte försvinna och jag körde hem vid halv sex, trots mammas och Annas försök till att få mig att stanna och äta svampmackor med dom.
Slängde i mig pizzabitarna som var kvar sen i lördagskväll och sen la jag mig på soffan och låg där tills jag somnade kvar över nio. Ingen toppendag med andra ord.
Idag känns det lite bättre, huvudvärken är borta för stunden i alla fall, men det bränner i ögonen och jag är så trött så jag hade kunnat somna och sova bort hela dagen om jag lagt mig i sängen.
Jag som aldrig brukar vara sjuk. Har nästan dåligt samvete för att jag är borta från jobbet... men jag hade aldrig orkat med det idag.
Det har nog varit lite för mycket för mig på sistone. Mycket jobb, mycket att fixa och mycket ovisshet och tankar. Ingen bra kombination. Min kropp sa nog ifrån nu tror jag....jag vet inte.

Nu ska jag äta lite frukost och titta på One Tree Hill.


liten


Ibland önskar jag att jag var liten igen
så jag skulle kunna krypa upp i mammas famn
sitta så nära att jag hör hur hon andas inuti
och hon skulle hålla om mig och klappa mig på håret
och säga att allt blir bra igen

idag är jag liten....


vilsen

Jag försöker och försöker, men det blir inte bättre
Har tappat gnistan helt, vet inte riktigt vad jag kan göra mer
Och allt man får höra är att resultaten är för dåliga
Jomen det är ju rätt sätt att peppa sina anställda....


Vill bort från allt en stund
Bara stänga in mig hemma och tycka synd om mig själv ett tag
Men det går inte...som syskling skrev, det är så många måsten...


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
men mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
Det finns så mycket måsten
att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns
Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van
men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags
Ja, man kämpar för en plats som passar både här och där
och snart så har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om
Ja, jag har kämpat för en plats som passar både här och där
men snart så ska jag hitta vem jag är

....men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka


pissedag

Suck...
Vilken dag detta har varit. Jag har gått som en zombie hela dagen, trött som tusan och med en huvudvärk som inte riktigt velat försvinna.
Gick en timme tidigare från jobbet och körde ner till pappa. Det blev ingen linedance idag heller, orkade helt enkelt inte. Följde med pappa och hämtade deras nya bil. SKITsnygg!!

Är sååå avundsjuk!! Vill också ha!!

Dagen blev bättre framåt kvällen, när lillebror ställde sig och stekte pannkakor till mig!!

Förresten, min bil är inne på verkstan igen. Avgassystemet krånglade igen. Men fick låna en "jättefin" mazda. =) Aja, den funkar i alla fall. Nu hoppas jag bara på att det inte kostar alldeles för mycket....

God natt

.

Ibland är det inte mycket som kan få en att bryta ihop totalt....
Att inte ens få vara ledig på sin lediga dag är bara en liten grej....

Är så trött så jag vet inte var jag ska bli av...


Party nästa helg, någon?

Fick just värsta party-låten av min bror.
Nästa helg måste jag få komma ut och festa och dansa.
Lotta, vad säger du? Tages nästa fredag?? =)

Geisha

Jag har fått dille på Geisha-choklad. Sitter och äter det nu när jag egentligen borde gå ut i köket och göra mig riktig middag. Dessutom borde jag städa färdigt också. Jag är expert på att bara städa halva lägenheten, och sen står dammsugaren kvar i flera dagar innan jag tar resten. Men vid det laget är första halva redan skitig igen....Det blir liksom lite av en ond cirkel...om jag inte skärper mig idag, för en gångs skull!

yes, jag lyckades stänga igen godispåsen!! Så det blir lite kvar till på lördag. Då kommer pappa, Anna och Anton hit och spelar Buzz med mig!
Nu tar jag mig ut i köket. Idag är jag sugen på pommes med grillkrydda och ketchup! =) Gott! Får se om jag hittar något i frysen som jag kan ha till!


Kryss i taket för mej! =)

Jag har äntligen bokat in en tid hos tandläkaren!!
Det tog ju bara två och ett halvt år....=)
Nu kommer mamma bli stolt över mej, för som hon har tjatat!!

Sömn

Jag har kämpat i några timmar nu, på att inte somna alldeles för tidigt, men nu kastar jag in handduken för idag. Nu orkar jag inte mer. Ögonen går i kors.

Ha en mysig lördagkväll, och ni som ska ut och festa; Dansa lite för mig också! Nästa vecka följer jag med! =)
Natti

Skrämmande tanke

Tänk vad liten chansen är, att hitta någon som tycker om en på samma sätt som man tycker om honom.
En person som dessutom ska förändras under årens lopp.
Ett hopp om att den förändringen passar ihop med ens egen...
Det är skrämmande när man tänker på det...

....så därför försöker jag förtränga det.....


Tröttis

Redan nu har jag varit uppe i 13 timmar. Men som det känns nu kommer det inte bli så många timmar till. Är trött som tusan. Vi hade strömavbrott på jobbet tidigt imorse, 04.20 ringde mobilen. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra dit. Dagen på jobbet har gått bra ändå. Det blev en timmes övertid, det kan man leva med =) Det är först nu när jag kom hem, ätit och satte mig i soffan som jag känner hur trött jag egentligen är.
Min joggingtur får bli inställd ikväll, jag hade inte orkat mer än en meter!!

Nu tillbaka till tv:n och One Tree Hill.

MajaMys!

Precis hemkommen från Jenny och Daniel.
Har haft MajaMys sovandes på min arm...gosigt! =)

Det var allt jag hade att berätta om idag =)
Annars har vi haft semin-kurs på jobbet idag. Lärorikt!

1 okt

En joggingtur senare
Eller jogging och jogging, jag mest gick idag. Mina ben kändes som bly
Det är grått och trist idag, som så många andra höstdagar. Men jag kan inte annat än att tycka det är lite mysigt. Katterna är ute på balkongen och verkar trivas, dom med.

Ska jag våga?
sen egentligen, vad har jag att förlora?
När ska vi göra slag i saken och börja agera?
Det finns andra som tycker om mig, om du nu inte skulle göra det.

It´s october again
The leaves are coming down
One more year come and gone
and nothing changed at all

Just another day

My life is pretty good
I´m just searching for something to make it great
Just something to make it matter


RSS 2.0