Läggdags

Efter att ha sovit den senaste timmen på soffan kände jag att det var dags att flytta in i sängen istället. Så här ligger jag nu. Är såå trött. Fattar inte riktigt hur jag kan vara så här trött. Men det har ju varit fullt upp hela helgen och let´s face it, man är inte tjugo längre! =) som vi brukar säga. haha!

Missade största delen av Grey´s Anatomy idag. För kanal 5 har ett lustigt sätt att sända programmen en timme tidigare än vad som står i tidningen och på nätet.....man blir ju förbannad! Fick bara se de sista 10 minuterna. Jäkla skit!

Vid halv sex kom Jenny, Daniel och Pelle. Dags för glögg! Men vi var lika slitna allihop och efter en timme gick de igen. och jag la mig åter på soffan. och somnade.
jaha, det var min söndag det.

Imorgon blir det upp tidigt. Börjar redan klockan sex. Ska spela squash med Malin på eftermiddagen, därför vill jag komma hem lite tidigare.
Vi ska flytta grisar imorgon. Vilket påminner mig om att min mobil har varit sönder i två veckor nu. Eller displayen i alla fall. Den gick sönder sist vi flyttade grisar. Borde ta tag i och fixa det, men har varken haft tid eller ork till det. Det är rätt irriterande att inte kunna läsa sms!

Gonatt på er!

En promenad senare

Nu är jag hemma igen efter min lilla promenad. Hann inte riktigt undan regnet...men det var rätt mysigt att gå i regnet.
Träffade Daniel och Pelle. De var på väg hem från bandyn och stannade och snackade lite med mig. Det är härligt när man träffar nån man känner när man är ute och går =)
Gick en liten runda nere vid ån och sen till Ica och handlade. Känner mig lite piggare nu i alla fall.
Om en halvtimme är det Grey´s Anatomy. Missade ju det i onsdags. Måste hitta nåt att äta innan dess. Och skålla (eller vad man nu säger) mandlarna och ta bort skalet. Det blir ju som sagt glöggkväll ikväll! Gott!

Uppehåll

Har inte fått något vettigt gjort idag hittills. Bara suttit inne och kollat på tv eller suttit vid datorn.
Men kollade just ut genom fönstret och såg att det var uppehåll, så tänkte skynda mig ut och gå en runda innan regnet kommer igen.

fortfarande i sängen

jag har fortfarande inte kommit ur sängen, och nu fullkomligt skriker min mage efter mat!!

Egentligen är det märkligt. Jag har längtat hela veckan efter den här dagen och bara få vara hemma och inte göra nånting, men nu när den väl är här känner jag mig uttråkad. Vill ha något att göra!!

Ska börja med frukost nu i alla fall och slita mig från datorn. Men det är så lätt att fastna.

Helgen

Hmm, var ska jag börja??
I fredags blev det utgång med Lina. Vi började hemma hos henne med god mat, lite godis och drinkar.
Vid halv tolv cyklade vi till Jeriko, där vi mötte Sussie. Har hört så mycket gott om Jeriko, men måste säga att jag blev besviken. Alldeles för litet, speciellt folk (vill inte skriva skumt) och ingen vidare musik. Älskade syster kom dit en stund med sina vänner, men de tröttnade (med all rätt) och gick igen. Efter lite dans och nån öl till kände vi att vi var nöjda. Så vi cyklade hem till Lina. Jag skulle egentligen sova hos Lina men kände att jag ville hem till mamma och sova där istället, så jag cyklade vidare. Strax efter jag kom hem kom också Anna hem. Hon kände sig hungrig, så då vid kvart över tre på natten ställde hon sig och stekte ägg! =) Älskade syster!!

När jag vaknade på lördagen mådde jag inte alldeles bra. Huvudet dunkade och jag hade lätt kunnat sova några timmar till. Men klockan var kvart över elva and I had things do to. Så i med huvudvärkstablett och iväg. Hem till pappa och tvättade min bil. Det var alldeles nödvändigt för den var verkligen inte vit längre. Men nu glänser den igen!
Maries och Olivers fest väntade på kvällen, och sent ute som vi var var vi inte riktigt färdiga med presenterna. Så jag körde till Ikea och fixade det sista. Fy f*n va folk där var. Hemskt! Men jag fick tag i vad jag  var ute efter, ett fint fat med ljus till Marie och presentkort till Oliver.
Hem till pappa igen, fixa det sista och sen börja göra sig i ordning. Festen började redan klockan fem.
Malin och Daniel hade med sig Alvin. Världens mysigaste! Vi mostrar fick äran att sitta med Alvin under middagen. Han är ett riktigt litet charmtroll! Vi sprang runt och busade i lokalen sen. Himla bra, för eftersom där inte var någon värme i lokalen frös man som bara den. Bra att springa sig varm!=)
Vid åtta-tiden gick jag från festen och körde in till Lund. Mejeriet och Jenny, Daniel och Anna J väntade. Och Sahara Hotnights. Jojomensan!! Rockkväll blev det!
Körde hem efteråt. Selma hade nog saknat mig, för jag hörde hur hon skrek så fort jag kom in i trapphuset!
Det var skönt att komma hem, och få sova i sin egna säng.
Jag ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen. Men nu börjar jag bli hungrig och ska gå och äta frukost.
Ska ha en riktig slappedag idag tänkte jag. Det är ju perfekt slappeväder idag, grått och trist!
Sen blir det glöggkväll ikväll. Med Jenny och Daniel och kanske Kikki och Johan. Så jag måste i alla fall ta mig ut och gå till affären och köpa glögg.
Dags för frukost!

Release-party igår!

så idag är jag trött!
Det var en jättemysig kväll igår. Det blev middag på Bagatelle. Åt en jättegod spenatlasagne! Jag och Lina hade inte setts på länge så vi hade mycket att ta igen =)
Vid nio stack vi till Bodoni, där release-partyt ägde rum. Där va inte mycket folk när vi kom. Linas "kompis" (eller vad man nu ska kalla honom?! =)) Dan kände trummisen i bandet. Jättesöt kille!! Bandet heter Merrygold och var faktiskt rätt bra.
Det blev senare än vad jag hade tänkt, hann inte med tåget tjugo i elva. Så jag var inte hemma förrän klockan tolv.
Men det var en rolig kväll!!

Imorgon ska jag träffa Lina igen. Middag och drinkar hemma hos henne sen får vi se var vi hamnar! Skoj!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.

Musiktips!

Här kommer ett litet tips:
Jack´s Mannequin!
Lyssna och njut! =)
Jättebra!

Tisdag

Är det inte typiskt? Jag har gått med huvudvärk och varit trött hela dagen, men så fort jag kommer hem släpper det....konstigt!
Det var sex suggor som hade grisat idag. Så det har varit rätt lugnt. Många fina smågrisar!! Kul!

Axeln värker och tummen gör ont.....varför går det inte över? Har haft ont i axeln i en vecka nu ungefär. Min syster tipsade om några tabletter från apoteket, så får väl prova det. Och tummen får jag ont i när jag slipar tänderna på smågrisarna. Så nu sitter jag här med mammas tum-"bandage" för att stödja den lite. Hoppas verkligen inte att jag får samma problem med mina tummar som morfar och mamma....men det verkar ju inte bättre.
Undrar om där finns något man kan göra för att förebygga? Får kolla upp det.

Tänkte egentligen åkt till nova lund idag efter jobbet. Skulle kolla färgerna på de nya Ipod Nano. Malins Daniel ska till USA nästa vecka och han kan ju köpa den billigare där. Måste bara bestämma vilken jag ska ha.
Men det blev inget med det, för Jenny och Daniel kom och drack glögg istället. Mysigt!
Så nu har jag invigt alla delar av min glöggservis =)  Den är så himla fin!

Imorgon ska jag ner till Malmö efter jobbet och träffa Lina. Var ju hur längesen som helst! Ska äta middag ute och sen ska jag följa med henne på nåt releaseparty. Spännande! Ska bli kul att komma ut och träffa lite folk!

Nä, nu ska jag se färdigt Prison Break som jag spelade in igår!
Morsning!

Glögg och pepparkakor!

Här sitter jag nu och dricker årets första kopp glögg med russin och mandel och såklart pepparkakor! Så mysigt! Inviger min nya glöggservis som jag köpte förra veckan. Den är jättefin!!
Som jag längtar till jag får julpynta här hemma. Känns lite för tidigt att göra det än =) Men här kommer bli såå mysigt, älskar verkligen julen!

Jag har varit jätteduktig sen jag kom hem från Ullared. Packade upp alla grejor direkt så att dom inte ligger o skräpar på golvet i flera dagar. Sen fixade jag antennsladden in i sovrummet så nu funkar tv:n där inne också. Fäste sladden i väggen också, den som har legat mitt på golvet sen jag flyttade in förra sommaren.
Kände att det var dags att dammsuga också, så det fick jag också gjort.
Så nu sitter jag bara och myser i soffan med glögg och tända ljus. Kan det bli bättre? Det kan alltid bli bättre....
Såg det aboslut sista avsnittet av Vänner innan. Tänk om man hade haft det med någon, det som Ross och Rachel har. Ja, jag vet att det bara är en tv-serie, men kan inte låta bli att bli lite berörd av det.
Tankar går direkt till om jag någonsin kommer att hitta någon, ibland känns det som om jag kommer vara ensam alltid, hur deprimerande låter inte det. Men oftast tänker jag att min tid kommer säkert, det bli nog min tur en dag. Vem det nu än är som bestämmer vad som ska hända, snälla gör så att det händer något hos mig snart!
´cause I´m going crazy
Fast på sistone har jag inte gjort för mycket, bara suttit hemma en hel del. Och då är det väl klart att det inte händer något. Men jag har trivts rätt bra hemma på sistone...

Ska äta en clementin nu, bara för att få lite extra julkänsla såhär efter glöggen!
Sen ska jag dra mig in i sovrummet och läsa lite innan jag somnar.
Imorgon är det jobbet som kallar igen. Undrar om det är många som har grisat....

Good Night

Ullared

Dagen har jag, Anna, Malin och pappa tillbringat i Ullared.
o gjort av med en massa pengar =) fast så farligt blev det faktiskt inte!
Hittade mycket bra grejor, till o med lite julklappar.
Men alla jäkla tanter med sina vagnar som bara ställer sig mitt i gången o tycker att alla andra borde flytta på sig....det är ju så man blir knäpp!!

Magen skriker...måste gå och äta!
Kommer sen igen! =)

Elin och Selma-kväll

Äntligen fredag!! och nu ska jag vara ledig i tre hela dagar. Skönt faktiskt! Har ju inte varit ledig på två veckor.
Ska till Vik imorgon, där mina älskade systrar är i helgen. Skulle egentligen åkt dit idag men jag kände att jag ville ha en kväll hemma och bara ta det lugnt. Vill inte lämna Selma ensam för mycket heller, det räcker med att jag är på jobbet om dagarna. Så här sitter jag nu i soffan i myskläder med Selma sovandes alldeles brevid. Mysigt!

Igår var en katastrof-dag. Det var inte mycket som blev rätt. Jag vaknade på morgonen och redan då började. Det var den tiden i månaden igen....och jag som inte hann göra testet innan. Typiskt! Så nu ligger det nånstans i bakhuvudet och gnager....tänk om? va gör jag då? men det kan väl inte vara så.....eller??
Med huvudvärk och alldeles på tok för trött började jobbedagen. Gick väl bra på förmiddagen, men på eftermiddagen stressade det till sig lite. Och mitt i denna stressen ringer älskade Anton: "vi har bestämt klockan sex ikväll". och jag fattade först ingenting. Det hade helt försvunnit ur mitt huvud. Hur man nu kan glömma en sån viktig sak som att fira älskade syster? I alla fall, efter det blev det ännu stressigare, och det gjorde ju inte saken bättre. Allting tog sån fruktansvärd tid. Insåg rätt snart att det inte skulle hinnas med att gå hem i tid. Just den 
dagen när man verkligen måste hem i tid. Efter mycket stress, mycket magont och nästan gråtfärdig blev vi äntligen färdiga. Det gjorde ju inte saken bättre att det var den tiden i månaden heller. Det är verkligen inte mycket som behövs för att tårarna ska komma de dagarna.
I alla fall, kvart i fem körde vi från jobbet. Hungrig, trött och jättestressad kom jag hem och skulle göra mig i ordning. Men bara innanför dörren bröt jag ihop, då kom allt jag hållt inne på jobbet. Jag lät det komma och efter en stund tog jag tag i mig och började göra mig i ordning.
Missade tåget ner till Malmö, men tog det som gick senare. Så en timme sen gick jag äntligen in på restaurangen där världens bästa syskon väntade. Och bra som dom är så hade de redan beställt mat till mig. och jag åt och sen kändes det bättre.
Efter maten gick vi till La Coronne för att skratta lite. Robin Paulsson, Kristoffer Appelqvist och Hasse Brontén med flera. Riktigt roligt faktiskt!! Kände att jag verkligen behövde skratta lite, speciellt efter en sån pissdag.
Efteråt följde Anna och Anton mig till stationen och jag tog tåget hem.

Som tur är brukar såna dagar följas av dagar då allt är som vanligt igen. Så idag har varit en rolig dag =)
Ostbullar till frukost!! Precis som så många fredagar förut. Längtar till de bullarna hela veckan, det är så gott!
Flyttade in suggor i BB idag, de ska börja grisa nästa vecka. Tycker inte om att vara ledig nu egentligen, vill vara med när de grisar. Men alla lär ju inte ha grisat till på tisdag så jag kommer nog ha att göra när jag kommer tillbaka. Men jag tycker inte om att lämna djuren så länge. Även om jag vet att de tas om hand av andra. Men eftersom jag går i de stallarna alltid känns de lite speciella för mig!
Har sagt det så många gånger förut men säger det igen. Det är skönt att ha ett jobb som man trivs så himla bra på!

Lyssnar på mysmusik nu....och än så länge har jag inte blivit sådär ledsen, och magonten har inte kommit. Det måste ju betyda att jag trivs bra som det är....
Nu vet jag vad ni tänker......"ska hon börja tjafsa om sin ensamhet igen?" ....men nej, det tänker jag inte göra.
För jag tycker det är fruktansvärt skönt att sitta här själv i soffan med den finaste katten i världen brevid.
    
Ska göra mig lite popkorn nu och kolla på idol. Sen ska jag krypa ner i min säng och sova, sova, sova.

Grey´s Anatomy

Dubbelsavsnitt av Grey´s ikväll!! weehoo
men jag undrar lite vad som har hänt.....det händer ju inget längre.
Var mycket bättre innan.
Oj, nu är reklamen slut och det börjar igen!

Mötet avslutat

Så tråkigt det var på mötet.....och efteråt var det fika. Men jag smet därifrån. Orkar inte sitta och vara trevlig mot massa pensionärer ikväll. och så bjuder de alltid på smörgåstårta.....jag menar, HALLÅ, det finns andra goda grejor man kan bjuda på!! Får ju tänka på oss som inte tycker om smörgåstårta nångång!

Nu är vinterdäcken på plats, tack vare Daniel! Han är en klippa!
Känns skönt att det är gjort, det är ju halt på morgnarna nu.
Vi var och spelade squash igår också, jag och Daniel. Jag tyckte att det gick lite bättre den här gången än sist. Det var rättså jämnt och jag vann faktiskt en match!! =) Det tar sig, så nästa gång vinner jag allt! haha!

Gjorde en god smoothie igår, och kom just på att jag har lite kvar i kylskåpet =)
mmmmmm, det var gott!!  Gjord på banan, mjölk och hallon. Mumsigt!

Måste säga att just för tillfället känns livet roligt! Trivs bra med att bara vara jag just nu. och det känns skönt!
Har bara lite pengaproblem, men det ordnar sig. Mycket som ska betalas nu, eller inom kort. Sofforna, glasrutan, a-kassan för tre månader m.m. Inge skoj.
På måndag ska jag, Anna, Malin och kanske pappa till Ullared, så där lär ju gå lite pengar där också. Men jag hoppas att jag hittar lite julklappar där, så att det blir fixat. Det är tur att man får en lön till innan jul, annars hade det blivit knapert!

Smoothien är slut och jag ska krypa ner i sängen och läsa. Ska bara byta lakan först. Finns det nåt mysigare än att krypa ner i sängen när man bytat lakan?
Men som jag brukar säga:  Sängen är världens bästa uppfinning! =)
Jag älskar min säng! =)
Gonatt på er!


goa svampmackor!!

det va min middag idag! =) så jag är proppmätt!

ska snart gå på föreningens medlemsmöte....tradigt!!
men jag måste väl gå...
see you

En hel vecka sen sist.....

vet inte riktigt var jag ska börja nånstans, har ju inte skrivit på en hel vecka.....fy på mig =)
vad har hänt i veckan då?
jo, i onsdags var jag på kurs, delegerad läkemedelshantering. Så nu får jag behandla grisarna! Fast har ju gjort det tidigare i alla fall =)
I torsdags var glasmästaren hemma hos mig och jag fick ett nytt helt fönster. Min snälla mamma var hemma och tog emot dom så jag slapp förlora pengar på att vara hemma. Tack så  mycket!!
På jobbet har Daniel lärt mig ladda halmpannan och tända fyr, så jag har fått köra lastare!! Skitskoj!=)
I fredags var chefen på besök och jag fick reda på att jag fått fast jobb!! Inte helt fel =) mitt första riktiga fasta jobb!! känns himla bra!! Jag som trivs så bra där, det kan ju inte bli bättre =)

I fredagskväll kom Pelle över med sin gamla tv som jag fick! Han har köpt ny själv så jag fick den andra. Schysst!!
Så nu har jag äntligen fått mig en större tv. Lyxigt!

Efter jobbet igår körde jag till Sireköpinge och hälsade på Maria och Fredrik och deras lille Jonathan. Första gången jag träffade honom. En väldigt liten människan! Vägde knappt ingenting =) Han när två veckor gammal idag. Han har en jättekalufs =) Så här söt är han! 
 

                                        
Jonathan med                                                              och med pappa                         
mamma              

Idag har jag haft besök på jobbet. Malin, Daniel, Anna, Anton och Alvin kom och tittade på grisarna. Kul!
Sen åkte vi hem till mig och åt kinamat! Mumsigt!
Och nu har dom åkt och här sitter jag i min soffa och slöar =) rätt skönt faktiskt! har ätit upp allt mitt godis, men kom just på att jag har chips i skafferiet =) gott!
Som jag har ätit den här helgen, chips och dippa, pizza, godis, kinamat och ännu mer godis!! ojojoj, inte bra!

Nu ska jag lyssna på Christian Kejllvanders nya skiva, som jag just har laddat ner!
Lovar att det inte tar en hel vecka tills jag skriver nästa gång =)

snart slut

nu är den här dagen snart slut. skönt!
jag är alldeles proppmätt efter allt godis jag har ätit. men gott var det! kände att jag behövde det idag.
hyrde film också, så jag har verkligen inte gjort något vettigt idag alls, bara legat på soffan.

Sen kom Jenny och Daniel, världens bästa, förbi en runda. De hade med sig muffins till mig! Så himla snällt!
Jag är så glad att jag har er!!

Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon. Det är lite lustigt egentligen, hur man kan längta till att det ska bli måndag och man får gå till jobbet igen. Då måste man verkligen trivas med det man gör, och det gör jag.

Sov gott!

En hopplös dag

ja, det är en sån dag idag.
En sån fruktansvärt lång dag där allting känns fel och man kommer inte alls ifrån känslan av hopplöshet. och ensamhet.
Tårarna kom idag igen. Det är lustigt, jag har inte gråtit på så många veckor och så kom allt det här helgen. Det är precis som om jag har samlat på mig alla ledsamheter och nu ville de komma ut. Det sägs ju att det är befriande att gråta, och oftast är det det. Men inte idag, för känslan försvinner inte. Även när jag gråtit färdigt finns den kvar.
Trots det fina vädret idag har jag inte lyckats ta mig ur hopplösheten. Har gått i myskläder här hemma hela dagen och bara tyckt synd om mig själv. Man får ha såna dagar ibland. Hade varit så himla mysigt med sällskap, av vem som helst egentligen. Bara få känna en närhet av någon.
Lotta, läste din blogg innan idag. Och det är ju nästan skrämmande hur lika vi två tänker. Eller hur lika vi tänker om vår ensamhet. Det är synd att vi inte bor närmre varandra så vi hade kunnat gå hem till varandra och vara ensamma ihop!

och ovanpå allting idag sprack en fönsterruta i mitt vardagsrum idag.
så det är inte bara jag som är trasig idag.....eller som någon, som jag älskar väldigt mycket och som alltid gör mig så glad, skulle säga : sönde.. mmm, r:et på slutet hänger inte riktigt med, men har man precis lärt sig säga ordet så...

nu ska jag byta om och gå och handla lite coca cola, godis och kanske hyra mig en film, så att jag återigen kan komma hem, byta om till myskläder igen och krypa ner i soffan igen.



Ensamhet

ibland känner man en så stor ensamhet att man inte riktigt vet var man ska ta vägen, eller vem man ska vända sig till. Det känns inte som om man har någon som riktigt förstår känslan.

Gick hem från Jenny o Daniel innan (vill bara säga att ni två betyder så jäkla mycket, ni är som familj för mig) och bara jag stängde deras ytterdörr kom det över mig. Okej, det hade väl känts lite tidigare under kvällen också, men då lyckades jag tränga undan det. Det är lättast att göra det med människor runtomkring.
Jag kände mig så ensam. Och behöva gå hem till mig helt själv kändes inte kul alls. Jag önskade att jag hade någon hemma som väntade på mig, som så många gånger förut.
Jag kunde inte riktigt hålla tillbaka tårarna, och för första gången på många veckor grät jag. Det kan ju ha att göra med att jag kanske inte var helt nykter, men samtidigt så brukar det man känner egentligen bli tydligare efter några drinkar. Så det kanske inte var helt konstigt ändå.

I alla fall, under dessa ca fyra minuter det tar att gå från J o D hem till mig kände jag mig så ledsen. Men när jag väl kom innanför dörren hemma kändes det bättre igen. Jag gick en stund och plockade undan lite och efter det kändes det bra igen. Det måste ju betyda att jag mår bra i min lägenhet, hemma, min fristad. Jag har skapat mig mitt eget här och det är jag nöjd med, men det hade ju inte skadat med lite sällskap ibland.

Mina ögon går i kors och jag är så trött. Så nu släcker jag och loggar ut.
God natt


Daniels 25-års fest!

här sitter jag och lyssnar på när de andra sjunger till singstar  =)
Jenny, Daniel, Lina, Anna och Peter.  Himla bra människor!!
och jag har druckit alldeles för mycket, haha

Jag och Peter har i alla fall kommit överens om att om vi inte har träffat någon på två år så ska vi gifta oss!!
Känns tryggt!! =) Då kommer man ju i alla fall inte end up alone! haha

Det är alldeles för svårt att försöka få rätt på ord och meningar nu,så jag skriver mer imorgon"
pussokram


RSS 2.0