Förresten!

Imorgon är det studsmattekväll hos Jessika och Patrik!!
Ska också bli såå roligt! =)

Snart bröllop!!

Systerysters bröllop närmar sig med stormsteg!! Bara två dagar kvar nu. Men nu har jag i alla fall alla kläder, skor och andra accessoarer klara och det känns skönt!!!

Tänk att Malin ska gifta sig!!! Underbart!!
Ska bli såå roligt!!

Sex and the city

Igår var det girls night out!!
Kikki, Tina och jag åkte in till Helsingborg och åt jättegod middag på en restaurang. Vi blev proppmätta! Sen var det dags för bio, premiären av  Sex and the city. Den här filmen måste alla bara se för den var verkligen så jäkla bra. Har aldrig skrattat och gråtit så mycket till en och samma film tidigare. Gå och se den!!!
Vill ni ha en mer utförlig beskrivning av vår kväll så läs Tinas blogg, www.tinaina.blogg.se!!

                       

Vill bara ut och shoppa en massa snygga skor nu!! =)

Midsommarväder?!

Jäkla pissväder!!! Det är midsommar, då ska det minsann inte regna. Och jag som skulle ut och plocka blommor. Typiskt!
I min kyl står nu en tillbringare med flädersaft!! Mums! Ska bara vänta på att den blir sådär iskall, då är den som godast.
Nä, nu väntar duschen!

Midsommar!!

Den här dagen kommer bli toppen!! Så känns det =)
Vaknade redan klockan sju av Selma och Alfons som ville ut i solen på balkongen. Aja, tänkte jag, lika bra att inte somna om. Så nu, såhär en tre timmar senare, har jag hunnit med att läsa 40 sidor i min bok, fixa med katternas nya underlägg till matskålarna, fixa i skafferiet ( köpte en fiffig hylla på ikea igår så nu är där plötsligt hur mycket plats som helst) och, det bästa av allt, rensat ut i min garderob!! Shit, vad man samlar på sig mycket kläder. Kläder som man aldrig använt, eller kanske bara någon enstaka gång. Hittade till exempel en tunika som jag köpte i Thailand när Jenny och jag var där 2003. Den har jag bara använt en enda gång (julen 2003) och sen dess har den bara hängt! Den har dessutom överlevt två flyttar. Fattar inte att jag har gjort av med den innan =) Fast det är ju en superfin färg på den, så det kan vara det =)

Nu ska jag ner till mamma och fixa vår fläderblomssaft-sats, som vi satte i söndags. Älskar fläder, så himla gott!! och somrigt! =)
Ikväll blir det fest hos Kikki och Johan, med god mat och dessutom en vedeldad badtunna! De ni!! Lyx! =)
Ha en trevlig midsommar!!

Festsugen!!

Partymusik på högsta volym och jag bara längtar efter att få dansa!
Nån som vill följa med ut och festa snart?!
JAG VILL!! =)

Älska Ola!

Jag fullkomligt älskar Olas nya låt!!
Har just dansat runt i hela lägenheten till den =) och ätit frukost samtidigt! =)
Hoppas han kommer och spelar i närheten i sommar, för då ska JAG vara där =)
 
       

                                                  FEEL GOOD



Skitfotboll!!!

J*vla skitfotboll!! Då var EM över för vår del.....
Typiskt! =)

Nu ska jag se det sista avsnittet av Sex and the City, för på lördag blir det filmen på bio tillsammans med Kikki och Tina!Ska bli jätteskoj!!!

sorgligt

Har en klump i magen
Älskade systeryster och jag kan inte gå på Lars Winnerbäck-konserten tillsammans i år
Och det känns
För det är en sån grej som blir bäst om man gör det med henne
För det är bara hon som förstår hur bra han egentligen är
och jag såklart

Kommer sakna dig syskling när jag står där och lyssnar på Du hade tid och Kom änglar


Förresten

Måste ju visa dom här bilderna från en dag med älskade systeryster i Malmö, med glassätande vid kanalen och trams på Åhléns! =)

         


 


Snygga vi är va?! =) Det var en rolig dag!!

Fredag

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig. Så blev det inte. Men jag har i alla fall fått övertidsbetalning idag så då var det värt det. Ska ju ha två veckors obetald semester i sommar så jag behöver pengarna.
När jag kom hem från jobb var jag så trött att jag trodde att jag skulle somna på soffan så fort jag ätit. Så blev det inte. Daniel ville grilla, men så blev det inte. Det började regna istället, så vi åt tacos! Och det va gott!! Sen följde jag med hem till dom och hjälpte till att städa lite. Det är ju inflyttning imorgon. Jag har faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte kan hjälpa till....Dom kommer få det så himla fint!!
Nu sitter jag här i soffan med min godispåse och tittar på fotbollen. Men det är verkligen inte roligt att kolla på fotboll själv. Nån som vill komma och hålla mig sällskap?!

Måndag

Började sex imorse, men det är faktiskt inte så jobbigt att gå upp så tidigt nu när det är så ljust hela tiden.
Lämnade 231 djur till slakt och sen gick jag in och avvande smågrisar. Så det har varit fullt upp idag. Stressigt som tusan skulle jag vilja säga. Och stackars Jessika har så ont i sina ögon att hon inte kunde komma till jobb. Fy vad hemskt om hon skulle tvingas sluta pga ögonen. Hade inte varit roligt alls!!
Prick klockan tre hoppade jag in i duschen, för nu är det slut på att jobba 10-15 minuter extra varje dag. Det blir många timmar av dom där kvartarna på ett helt år. Obetald tid dessutom. Och det tänker jag inte gå med på längre. Får man dessutom ingen övertidsbetalning så....

Kvällen skulle egentligen ha tillbringats på MAI på ett aerobic-pass men det är nåt lurt med det passet, för de senaste tre måndagarna har jag bara inte kommit dit. Första måndagen blev jag ju omkullvält av en sugga och kunde knappt gå på kvällen, andra måndagen var tåget försenat så jag kom in på Centralen ca 20 minuter innan passet skulle börja (det tar ungefär 20 minuter att cykla dit!) vilket var väldigt typiskt, så det blev solning i pappas trädgård istället. Och idag blev det målning hos Jenny och Daniel. Taket i köket målade jag. Fick lite lätt nackspärr men annars gick det bra =) De kommer få det supermysigt när det väl är klart!!

Nu ska jag lägga mig på soffan med min bok!!

Singel

Jag lever ett enkelt och relativt okomplicerat liv
Och det vill jag fortsätta med, även om det kanske låter lite tråkigt.
Jag vet att jag förr har kunnat vara j*vligt komplicerad, men det har blivit ändring på det nu.
Jag har liksom okomplicerat mig =)

Ibland kan jag känna att jag kommer ha jättesvårt att få in någon i mitt liv
jag har ju varit själv så länge
Samtidigt tror jag att när jag väl träffar någon så kommer det nog inte vara några större problem.
Äh, man ska inte tänka så mycket  Men hur låter man bli att tänka?

Idag har varit en mysig dag. Jag orkade inte ta mig ner till Malmö och gå på kallbadhuset med mamma och Anna så jag gick ner till ån och la mig där och solade istället.
Eftermiddagen tillbringades hos Jenny och Daniel o deras nya lägenhet. Hjälpte dom måla i barnrummet. För jajamensan, de ska få en liten bebis snart! MYS!!

                

Och så en liten följetong på Daniel som tog fotona på sig själv när vi fikade i gräset

   

Jag ger upp

Va är det för fel på mig?
Jag har mitt drömjobb och ändå är jag inte nöjd...
Men jag är trött på att slita ut mig, trött på att stressa för att nån inte fattar att vi ibland behöver en person till...
Trött på att känna att jag inte hunnit med allt jag borde..
Trött på att inte ha råd till annat än bara det där nödvändiga. Trött på att behöva köra så förbannat långt varenda dag. Hade jag kunnat hade jag sålt bilen för längesen. Tänk vad skönt det hade varit att ha ett jobb dit man kunde cykla...Tänk vad mycket pengar man hade sparat....

Idag är bara en sån där dag, en dålig dag...


                                         There is so much more


RSS 2.0