1:a advent!

Det här har nog varit den bästa söndagen på väldigt länge!
Den började med en sovmorgon (!) och jag lyxade till det och låg kvar i sängen och läste i en timme. Sen blev det en massa julpyntande. Ljusstakar och stjärnor och gardiner upp! =) MYS!! Vid två-tiden kom Axel och vi körde in till Lund för lite julskyltning. Grymt mycket folk men riktigt mysigt. Det blev korv med bröd och glögg! =)
Hem igen och bakade lussebullar, som jag fick göra själv eftersom det tydligen är en väldigt viktig fotbollsmatch på tv idag =) Snart är den slut i alla fall och då ska det bli glögg med pepparkakor och stilton-ost! Slurp! =)

Bara fem dagar kvar i Böketofta nu! Hoppas veckan går fort!
På fredag ska jag och Axel fira hans födelsedag! Jag har planerat en riktig myskväll =)

Sist men absolut inte minst vill jag idag tacka Sara för god mat och utsökt efterrätt på tjejmiddagen igår! Tänk att vi har känt varandra i 10 år nu!! Shit, va tiden går fort! Är i alla fall glad att ni finns i mitt liv, tjejer!! Puss!

 


Snart..

..snart får jag se dig igen

Mindre än två dagar kvar nu..


Storm ute!

Egentligen skulle jag ha varit i Landskrona hos Caroline och Bobo ikväll men det här vädret ställde till det och jag blev hemma. Vågade inte köra någonstans i den här stormen. Har satt in en hel del foto och nu kollar jag ut nya som jag ska framkalla.
Hittade det här från i somras när jag, Anna, Malin, Alvin och Signe var i Vik några dagar. Kolla in coolingen! ♥


15 och 4 dagar kvar!

Det har gått väldans bra på jobbet idag. Jobbade in lunchen så att jag fick komma hem lite tidigare. Och det bästa av allt var att Mette var på jobbet idag, trots sitt onda knä. Har ju saknat henne i en hel vecka. Det är inte lika roligt att vara där om inte hon är där.

Nu blir det en god macka och sen ska jag ner till Malmö och träna. Idag blir det Bodypump. Har förresten hittat ett annat träningspass som är grymt roligt, BodyAttack! Sjukt jobbigt men riktigt skoj. Man är helt slut efteråt precis som det ska vara =)

Det är tydligen inte bara jag som längtar till julen. På väg hem från jobbet idag körde jag förbi ett hus där de redan satt upp adventsljusstakarna! Lite väl tidigt kan jag tycka. Men som jag längtar till om två veckor, då ska mina upp! =)


Nedräkning

Nedräkningen har börjat =)

Det är bara 16 dagar kvar att jobba i Böketofta...
..och Axel är hemma igen om 5 dagar.
Så det är mycket att längta till just nu!

Dagen har tillbringats hos pappa med fotofixande ihop med Anna och Malin. Har fått jättemycket gjort så nu har man kommit ännu en bit framåt.
De här sötnosarna var också med idag! ♥

                             

             


Efter att ha suttit inne i några timmar tog vi en promenad till Beijers Park och gungade lite


                         


.


Det finns en fara i att aldrig hitta vägen

 och det finns nåt vackert i att vandra den ändå


RSS 2.0