Liten!

Här har ni henne! Bilden lånade jag från Alvins blogg, så jag har fortfarande inte sett henne själv. Och jag vet fortfarande inte vad hon ska heta, så hon får heta Liten så länge =)



Jag har blivit moster igen!!

Jo minsann, vid åtta-tiden imorse kom hon äntligen! Vet inte riktigt hur lång hon var eller hur mycket hon vägde, det hade pappa glömt bort....hur man nu kan glömma något så viktigt?! Har i alla fall en liten bild på henne och Malin på mobilen, så liten och söt! Längtar tills jag får träffa henne!

Nu är jag ledig i fyra hela dagar! Nice!


Inget nytt

Har fortfarande inte hört något från bb...
Hoppas allt går bra för älskade storasyster!

Katt-tandborstning

Har precis, för första gången, borstat tänderna på en katt. Affe har nån tandköttsinflammation eller liknande och luktar illa ur munnen så jag tänkte se om tandborstning hjälper. Tyckte faktiskt han var rätt duktig även om han inte riktigt samarbetade =)
Han ska till veterinären och vaccineras på torsdag så får vi se vad hon säger om hans tänder....


Har fortfarande inte hört något från bb, väntar med spänning!!


Tisdag

Shit, vilken träningsvärk jag har idag. Kan knappt gå. Har ont i höften och värk i låren. Allt för min lilla joggingtur igår...

Återigen ser jag ut som en hamster i kinden. Den är svullen som tusan! Och snälle Daniel har gått och sjungit "The hamster dance" för mig hela dagen =)

Nu blir det pizza med Jenny och Daniel! Sen ska jag hem och vila mig, trött som jag är. Nyopererad och allt! =)

Glömde nästan berätta det viktigaste av allt. Malin är inne på bb, så det är en liten på väg ut! =) Äntligen!

Hatar tandläkaren!!

Klockan är bara nio och jag har redan varit uppe i fyra timmar. Lämnade över jobbnycklar och larmtelefon till Daniel imorse när han körde till jobbet 05.15. Jag hade redan igårkväll bestämt mig för att jag skulle hålla mig uppe och ge mig ut och sprina. Och tro det eller ej, men det gjorde jag faktiskt!! Har hittat en rätt bra runda som jag springer, till Furulund, en runda i skogen där och sen tillbaka. Var ute i nästan 50 minuter och jag sprang i stort sett hela tiden, bara en 100 meter eller nåt som jag kände att jag behövde en liten paus. Så jag är stolt! Konditionen var bättre än jag väntat mig. Så nu Mette, ska jag också orka springa hela vårruset! =)

Jag har just kommit hem från tandläkaren. Min andra visdomstand är nu väck. Fy, det var värre denna gången. Första bedövningen hjälpte inte riktigt så när hon började borra kände jag det. Kändes som hela jag låg och skakade.....usch! Hatar tandläkaren! Hoppas att jag aldrig mer ska behöva dra ut någon tand. Jag har laddat upp med värktabletter och efter min tidiga uppstigning idag hoppas jag att jag kan somna ifrån smärtan en stund.
Det tar emot lite att ligga inne idag bara, i detta fina vädret.

Såhär fint väder var det i lördags. Vitsipporna i skogen vid jobbet är hur vackra som helst nu. Ligger som ett täcke på marken!
   

Lördag eftermiddag tog jag med mig filt, bok och kamera och gick ner till ån och la mig i solen en stund. Underhöll mig med att ta en massa foto bl.a. på min sko =)



Slänger in en bild på en söt liten gris som mätt och belåten har somnat vid mammas spene



Ger er några bilder till på grisarna, mest för att de är så söta!

    

Fredagskrångel

Äntligen hemma efter några timmars flängande. Denna fredagseftermiddag blev definitivt inte som jag hade planerat.
Precis när Daniel släppt av mig hemma och jag kommer in i trappen kommer jag på att jag inte har mina hemnycklar med mig. Jag, mitt pucko (jag säger det själv så slipper ni!), har glömt min jacka på jobbet och i dess ficka ligger mina nycklar. Det är inte så lätt nu när det är kallt på morgnarna så man måste ha jacka och varmt på eftermiddagen när man ska hem så att man kan gå i t-shirt. Som tur är så har ju mina nästan-grannar Jenny och Daniel en extranyckel så jag traskade bort till dom och hämtade den. Så kommer jag då äntligen in i lägenheten, men då kommer jag på att min nyckel till garaget också är på jobbet. Vilket betyder att jag inte kommer kunna ta mig till jobbet imorgon.....Ringer pappa och hör om han har mina andra extranycklar. Det har han, så jag ringer J o D igen och frågar om jag kan låna deras bil och köra till Malmö. Säger till pappa att jag kommer så fort jag satt igång en tvättmaskin, för just idag hade jag ju tvättid också. Precis innan jag ska bära ner all tvätt (som är rätt mycket eftersom jag inte tvättat på evigheter) kommer jag på att jag ju inte har någon nyckel ner till källaren heller..... suck!
Snabbt ner till Malmö och tillbaka, stannar till snabbt vid lägenheten, springer upp och hämtar tvätten, ner och sätter igång tvättmaskinerna, bort till Ica och köpa lite godis och sen bort till biltvätten. Av någon lustig anledning så älskar fåglarna att skita just på J o D:s blå polo så motorhuven var alldeles prickig. Tyckte att det minsta jag kunde göra var att lämna tillbaka en ren bil i alla fall. Det är en sån tur att jag har er så nära!

Nu sitter jag äntligen ner lite och tänkte fixa lite med mina foto. Måste skicka iväg en beställning för jag och syskling ska ha fotodag nästa helg så då måste jag ha framkallat lite.
Det blev ingen jogging för mig idag heller. Mette kommer lätt springa ifrån mig på Vårruset!! =)
För övrigt är detta min sista jobbehelg där jag har larmet. Sen slipper jag det! Nice!
Nä, jag tror nog att jag fixar lite på min balkong istället. Möblerna måste ju ut så jag kan sitta och njuta i solen. Nästa vecka ska jag köpa blommor till mina nymålade lådor. Kommer bli så fint!!

  

Balkongmålning i pappas trädgård. Pappa kallade mig för "mini-Roffe" hela dagen för jag lånade hans kläder =)


 
Alvin har byggt sig en koja av kartonger och sitter och filosoferar =)


En riktig liten rackarunge, en väldigt söt sådan!


Och snart kommer det en liten till. Hon bor inne i magen på övertid nu.
Kom ut, vi längtar efter dig!

Bort härifrån

Håller på att bli knäpp av att bara gå hemma idag
Måste komma härifrån ett tag ,
så nu är det jag som sätter mig på tåget och åker ner till Malmö en sväng!


Mysare

En stor vit-beige Affe kom just upp i min famn och gosade in sig.
Dags att mysa tyckte han =)
Älskar min hårboll!

En ledig dag

Jag glömde ställa klockan imorse. Brukar alltid göra det trots att jag är ledig, mest för att jag inte ska sova alldeles för mycket och vara hur seg som helst under dagen. Men igårkväll var jag så trött så jag råkade somna innan jag hann ställa klockan. Så idag vaknade jag och var supertrött, efter nästan 10 timmars sömn. Jag var dessutom arg och allmänt grinig. Låg kvar i sängen och mös med katterna och tänkte på hur man bara kan sluta höra av sig sådär....
Efter en stund plingade det till i mobilen, ett sms från Jenny och Daniel som undrade om vi skulle frukosta ihop. Klart, tänkte jag. En stund hos de och lite gos med Maja får en alltid på lite bättre humör!
Nu är jag i alla fall hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Huvudet värker och jag är dödstrött så jag funderar på om jag skulle sova en stund till. Det tar dock lite emot , eftersom solen lyser utanför fönstret. Men så får det nog bli, sätta igång en film och vila lite i soffan.

Ikväll kommer Sara!


Långfredag

Det har verkligen varit en jättelång dag idag. För min del började den redan klockan fem imorse när klockan ringde och det var dags att åka till jobbet. Vi jobbade på bra så jag var hemma redan vid ett. Skönt!
Strålande sol utanför fönstret så jag var väldigt sugen på att åka ner till Malmö och mysa i pappas trädgård. Men eftersom jag ska ner dit imorgon kände jag att det var lite onödigt att köra idag också. Istället tog jag mig en tupplur! Sov i lite över en timme sen började jag fixa här hemma. Tömde balkonglådorna på gammal jord och lastade in de i bilen. De ska rustas upp imorgon. Sen ska där i blommor nästa vecka.
Planterade om de resterande blommorna så nu har alla fått ny jord. Kände mig en aning rastlös så jag började baka. Så nu har jag jättemycket kakor att ta med imorgon =)

Jessika och Patrik var här igårkväll och åt middag med mig. Ja. och Felix såklart! Han hade blivit så stor och trots att han var lite ledsen fick jag se några leenden också. Så söt! =)  Fick en jättefin påsk-present av de också. Ska ta foto imorgon så ni får se =) Det var en mysig kväll!

Mina ögon går i kors så trots att det är långfredag och jag är ledig imorgon så tänker jag gå och lägga mig nu.


Återigen saknar jag någon att hålla om
och någon som kan hålla om mig

7 april

Jag ställde klockan imorse trots sovmorgon. Annars sover jag lätt nio timmar eller mer och då blir jag alldeles för seg under dagen. Nä, absolut inte mer än åtta timmars sömn, det går bara inte. Fast än så länge har jag inte riktigt vaknat till liv än. Har drömt en massa konstigt inatt.....
Inatt var första natten med balkongen öppen. Det var lite småkyligt imorse (dock inte under täcket) och jag låg kvar en stund och mös och lyssnade på fåglarna. Bestämde mig för att ta en promenad så det har jag också hunnit med.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, äta en god frukost och förhoppningsvis hinna städa toaletten innan jag ska åka om en timme.

10 dagar kvar till min födelsedag =)

Måndag...fast fredag

Måndagkväll.....fast som fredag för mig. Det har jag firat med härlig träning, god mat och lite godis! Jag har dessutom bestämt vad jag ska bjuda Jessika och Patrik på när de kommer på torsdag och gjort en lång handlingslapp så imorgonkväll blir det nog ett besök på Maxi.

Borde egentligen gå och lägga mig. Är trött som tusan och med tröttheten kommer alla konstiga tankar.
Varför är jag så övertygad om att det kommer gå åt helsike innan det ens har börjat? Måste ju vara nåt fel på mig, någon sorts försvarsmekanism som liksom kopplas in. Jag är livrädd att ge mig in i något nytt med risk för att det kan bli fel. Ibland blir jag bara så förbannat trött på mig själv.....

Nä, nu går jag och lägger mig så kommer det säkert kännas mycket bättre imorgon. Då ska jag ner till Malmö och träffa Maria igen och se hur mycket hennes mage har vuxit sen sist =)

Vänner är det bästa som finns!

4 april

Det har verkligen varit toppenväder idag. Riktigt varmt och skönt!
Men eftersom jag har jobbat har jag inte riktigt kunnat njuta av solen. Får verkligen hoppas det blir såhär fint på tisdag och onsdag när jag är ledig.

Gårdagskvällen tillbringades hos pappa med Anna, Anton, Marie och Henrik. Det blev god middag (grillat!), mycket skratt och mys i soffan.

       

Idag efter jobbet körde jag till Caroline och Bobo i Landskrona. De överraskade mig med att visa deras två nya katter. Riktiga mysiga hårbollar! Fast just för tillfället ser de lite roliga ut eftersom de är rakade, men de kommer bli riktiga hårbollar när pälsen vuxit ut igen =)

1.  2. 3. 4. 

Bild 1: Vackra Theo
Bild 2: Ozzy och Bertil myser i sängen
Bild 3: Lyckades äntligen få en fin bild på Ozzy. Annars är han expert på att blunda på foto =)
Bild 4: Bertil. Lägg märke till den fina rakningen =)



Bertil sötnos

Nu säger jag godnatt och går och sover!

Utmaning

Fyra tvprogram jag brukar se:
* Grey´s Anatomy
* Criminal Minds
* CSI
* Vänner

Fyra saker jag gjorde i går:
* Vaccinerade ca 600 grisar =)
* Var på Bodypump
* Hälsade på hos pappa  
* Läste bloggar =)

Fyra saker som står på min önskelista:
* En stor platt-tv (eftersom min nuvarande stänger av sig själv!)
* En resa till solen med syskling
* Ny matta till sovrummet
* En pojkvän =) (om man nu kan önska sig det)

Fyra saker jag avskyr:
* Tandläkaren (håller med Jenny här)
* Att dammsuga
* Betala räkningar
* Puckon

Fyra saker jag tycker om att göra:
* Busa med Alvin och Maja (och snart en liten till!)
* Träna
* Umgås med vännerna
* Skratta

Fyra saker jag åt i går:
* Knäckebröd
* Äpple
* En halv pizza
* Russin

Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till (förutom det/dem jag redan har)
* Vidar
* Axel
* Saga
* Det här med tjejnamn är inte lätt..
 
Fyra jobb jag skulle vilja ha: (Lönen är 25.000:- på samtliga du än väljer)
* Barnmorska
* Djurparksskötare
* Glassfabriksarbetare =)
nä, kommer inte på mer.. 

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
* Fratteliz
* McDonalds
* Bagericaféet (tills de stängde ner det)
* Burger King

Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
* Anna syskling (så gott som varje dag i alla fall)
* Jenny och/eller Daniel
Hinner knappt höra av mig till folk i veckorna...

Fyra bloggar jag utmanar:
* Anna
* Jessika
* Lotta
* Anna F

1 april

Nu är man tillbaka i vardagen igen, vilket resulterar i mindre tid att sitta vid datorn.
Det har varit en bra dag på jobbet idag, vi hann i alla fall med det vi skulle. Sen att min svullna kind gjorde att jag v$arken kunde ha mina hörselkåpor eller mitt munskydd, det är en annan femma.
Det blev ett träningspass idag också, så nu kan jag vara trött med gott samvete. Sov inte speciellt bra inatt. Det är något (någon?) som tar upp mina tankar och drömmar. Vaknade en gång i timmen hela natten. Hoppas verkligen jag får sova bättre inatt.

Sitter just nu och myser i soffan med en stor kopp varm choklad och tittar på Grey´s.
Bara en sak jag undrar: varför blir det alltid äckligt skinn på chokladen??

RSS 2.0