Sötunge!=)

Eftersom jag inte bloggade igår får det bli ett försenat grattis på födelsedagen-inlägg idag istället. 
Sötaste Cornelia blev 1 år! ♥GRATTIS!!


Fina dagarMalmö Stadsbibliotek. En av mina favoritplatser i den här staden. Hade kunnat gå där i flera timmar. Var där idag för att ladda upp inför Spanien-resan på lördag. Det här är vad jag kom hem med:Kommer ju inte ha med alla till Spanien men man måste ju ha lite valmöjlighet =). Har dessutom läst mer än halva Michael Nyqvists bok redan så den lär ju vara utläst innan lördag.

Gårdagen tillbringades i Folkets Park med familjen AnderssonDet var en riktigt mysig dag med picknick, hästridning, bad för Majas del och mjukglass!
Tack finaste!♥

Ikväll har jag träffat en annan fin människa. Anna var och hälsade på mig. Vi åt middag och pratade, vi åt jordgubbar, hallon, blåbär och glass och pratade, vi gick en promenad och pratade. Det behövde jag verkligen.
Livet har varit lite enklare de här dagarna...vad skulle man gjort utan fina vänner? ♥

Får ju förresten inte glömma visa vad som följde med mig hem från Caroli City idagDet blev lite spontan-shopping efter mitt besök hos frisören =)
Jag fick även med mig halsband, en ring och tre par örhängen hem! Det var ju halva priset, vad ska man göra? =)


Signe

Idag har jag träffat det här söta busfröet! Hon älskar att bada, såhär glad är man då!3 juni

Det räcker nu!!

Jag tycker att vi har haft tillräckligt mycket att oroa oss över i vår familj, men tydligen så tycker inte han som bestämmer vem som får vara frisk eller sjuk det. Anna är på bättringsvägen och är glad igen, vilket är jättehärligt! Så kommer detta, ytterligare en sak att vara orolig över...

Varför kan de inte få vara friska för?? :(


Juni

1 juni och det har regnat hela dagen. Fortfarande ingen sommarvärme. Jag har fortfarande vantar på mig vissa dagar!
Har hunnit med en hel del idag. Varit på utbildning på jobbet, cyklat hem i regnet, ätit god lunch hemma med bland annat varm choklad(!), sovit en stund, cyklat till sjukhuset och gett blod, cyklat vidare in till stan och köpt ny badrumsmatta och duschdraperi, vidare till designtorget där jag köpte en stringhylla och sedan hem igen. Tog bilen hem till pappa, hämtade upp Anna och vi körde ut till Erikshjälpen för att se om de hade något fint vardagsrumsbord vilket de inte hade. Hem igen, åt en färdigpizza från frysen och sen kom pappa och Anna. Pappa har hjälpt mig sätta upp saker på väggarna. Och det blev riktigt bra!

Såhär ser det numera ut i hallen:Och såhär i köket. Nu ska det bara upp gardiner också så blir det kanon!

När jag kom hem i fredagskväll och stod och borstade tänderna var det två söta som la sig i badkaret och höll mig sällskap ♥


RSS 2.0