.

En människa har bestämt sig för att lämna oss
Nu skulle jag vilja vara som min syster som kan uttrycka sig så oerhört bra i ord att man förstår precis vad hon menar. För det här berör.
En människa som man har träffat, som man har hört så mycket om, med en familj som verkligen älskade henne.
Ändå bestämmer hon sig för att hon inte vill vara kvar.... i detta livet.
En människa i min ålder....

Det här kan man inte förstå.....det kan nog ingen människa....
Mina tankar går ut till hennes familj och framförallt till dej 


...och med ens känns ens egna bekymmer väldigt, väldigt små

Fredagen den 13

Här har ni den. Min nya bil!!I´m loving it! =)

Ännu en vecka är avklarad. Ännu en helg är här. Och jag är ledig!
Ska köra upp till Åhus imorgon så fort jag har vaknat. Mamma är där hos vänner till familjen så jag ska också dit och mysa och koppla av lite. Ska bli härligt!
Ikväll ser jag fram emot en mysig hemmakväll själv. Lite god mat i soffan, lite broderi, lite tv, lite glass och maränger och mycket mys med Selma och Alfons!

Lite bilder från jobbet idag. Äntligen var det fint väder och snö så jag klättrade upp i ett av våra torn (ca 25m högt!) och tog lite foto. Vacker utsikt!Suggstallarna. Till höger har vi sin- och betäckningsavdelning och till vänster (längst bort) grisningsavdelning och tillväxtstallar.Slaktsvinsstallarna. Sex av de i alla fall. De tre minsta syns inte härGårdsplanen. Här syns också vår halmpanna och halmlada.Runt om gården, bara vacker natur.

Bil, någon?

Nu ska den säljas så om ni vet någon som vill köpa en bil så hör av er.
Idag har jag nämligen köpt en ny bil! Får den i veckan...som jag längtar!
Bilder på den nya kommer i veckan =)

Snabbvisit

Anna klagade lite på att jag inte skrivit här på länge
Jag svarade att jag inte har så mycket roligt att skriva om just nu så det hade mest blivit ett lite smått deprimerande inlägg.
Det gör inget, svarade hon. Så....here we go.

Jag har förvandlats till en människa som jag inte tycker om. Jag är trött, gnällig, sur, irriterad, ledsen, arg....ja, ni fattar. Det hela blir inte bättre av att jag inte kan sova om nätterna heller. Fyra timmars sömn är allt jag får, sen ligger jag och vrider och vänder mig i sängen tills den där förbannade klockan ringer och det är dags att gå upp.
Förra veckan var katastrof. Jag i stort sett grät mig igenom hela veckan. Kunde inte ens vara på jobbet.
Jag tror det kallas ångest?!


Det känns i alla fall lite bättre nu, gråtattackerna kommer inte lika tätt. Men jag försöker komma på en lösning på alltihop. Tillbringar så mycket av min tid som möjligt i Annas nya lägenhet i Malmö. Dels för att det är en väldigt mysig lägenhet och dels för att få sällskap av käraste syster, som nuförtiden även är min allra bästaste kompis.

Förlåt till alla er som blivit utsatta för min grinighet de senaste veckorna. Det är inte er jag är arg på, det är mig själv och hela mitt liv för tillfället.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok.
Imorgon blir det frukost hemma hos Kikki med Jenny, Maja och Camilla.


RSS 2.0