Hatar tandläkaren!!

Klockan är bara nio och jag har redan varit uppe i fyra timmar. Lämnade över jobbnycklar och larmtelefon till Daniel imorse när han körde till jobbet 05.15. Jag hade redan igårkväll bestämt mig för att jag skulle hålla mig uppe och ge mig ut och sprina. Och tro det eller ej, men det gjorde jag faktiskt!! Har hittat en rätt bra runda som jag springer, till Furulund, en runda i skogen där och sen tillbaka. Var ute i nästan 50 minuter och jag sprang i stort sett hela tiden, bara en 100 meter eller nåt som jag kände att jag behövde en liten paus. Så jag är stolt! Konditionen var bättre än jag väntat mig. Så nu Mette, ska jag också orka springa hela vårruset! =)

Jag har just kommit hem från tandläkaren. Min andra visdomstand är nu väck. Fy, det var värre denna gången. Första bedövningen hjälpte inte riktigt så när hon började borra kände jag det. Kändes som hela jag låg och skakade.....usch! Hatar tandläkaren! Hoppas att jag aldrig mer ska behöva dra ut någon tand. Jag har laddat upp med värktabletter och efter min tidiga uppstigning idag hoppas jag att jag kan somna ifrån smärtan en stund.
Det tar emot lite att ligga inne idag bara, i detta fina vädret.

Såhär fint väder var det i lördags. Vitsipporna i skogen vid jobbet är hur vackra som helst nu. Ligger som ett täcke på marken!
   

Lördag eftermiddag tog jag med mig filt, bok och kamera och gick ner till ån och la mig i solen en stund. Underhöll mig med att ta en massa foto bl.a. på min sko =)Slänger in en bild på en söt liten gris som mätt och belåten har somnat vid mammas speneGer er några bilder till på grisarna, mest för att de är så söta!

    

Kommentarer
Postat av: jessikan

åhhh jestanes va fina dom e!!!

och bilden på sovande bebis med tutte i munnen skulle kunna va på mej och felix, han e likadan:)

grattis Moster!!

2009-04-29 @ 20:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0